Vitara Hub Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,631
Ynt: Vitara Hub Aranıyor

yuzen_adam' Alıntı:
Yok boy ölçüsü demeyelimde deneyim diyelim. Bende aracımı aldığımdan beri birçok şeyle uğraştım yaptım olmadı uymadı ama en sonunda öğrenmeye başladım.Vitaranızda daha öğreneceğiniz güzel çok şey olacağına eminim. Mesela yakşalık 80cm derinlikte suda sizden daha yüksek grand cherokeler kalırken vitaranın tık etmeden geçmesi gibi. Tabi tek başınıza denemeyin:smiley::smiley:

o gezideki ilgili videodan bahsediyorsun sanırım... birde su geçişlerinde bir araç suyu terk etmeden diğer araç suya girmez ama orada tren gibi tüm araçlar suyun içinde arka arkaya dizilmiş maşallah

yerbezi' Alıntı:
arkadaşlar ben dün, tamir ettiğim auto hub tekrar bozulunca kafam attı ve hemen Tar Oto'yu aradım ve sipariş ettim, bugün elime geçti avm manual hub, ne kadar tamir de etsek orjinalinin yerini veya yeninin yerini tutmuyor, manual çok pratik değil Onur Bey'in dediği gibi ama en azından kilitlendi mi kilitlenmedi mi diye stress yaşamıosun ve ayrıca 2 çekere geçtiğinde hemen kilidi çözmek zorunda değilsin, uygun bir ara bulunca çözersin ya da tekrar 4x4 kullanma ihtimalin varsa çözmezsin.. elbette bu işler biraz maddiyata bakıyor ama gerçekten yoruldum, sanayiye git, tornacıya git kaynakçıya git.. başta almış olsaydım daha ucuza mal olurdu bana...

ilk tornacı haberini okuduğumda gerçekten sevinmiştim.Çünkü benim ilk vitaramda da başıma hub sorunu çıkmıştı, aynı işlemi yapmayı düşündüğümde suzuki servisi işleten bir arkadaşıma, tornada yaptıracağımı söylediğimde bana "boşuna uğraşma biz daha önce çok denedik olmuyor yenile" demişti ve ben o zaman satış yapmak istiyor diye arkadaşıma kızmıştım genel fikir de bu yönde olduğundan çıkması ile değişmiştim.
Eğerki manuel hubun konforsuz ve zahmetinden dolayı bu içi çözebilecek biri çıkarsa iyi para kazanır... her vitaranın eninde sonunda yaşayacağı sıkıntı bu...

Etiketler

Bugün tar otomotivden mauel hub siparişini verdim hatta su an otobüste. sabah 6,30 da elimde olacak. ' gün sonra tekrar kırılırsa diye bir yere giremedikten sonra bi kıymeti yok diye düşündüm. 350 tl ye aldım. merak edenler olabilir öğlen de test e çıkıcam bir sıkıntı olmazsa.
Özellikle Tekirdağ dan Onur bey'e ve Atilla bey'e ilgi ve alakaları için teşekkürler.

hayırlı olsun, ben bugün denedim tar otodan aldığım manuel hubları , harika gerçekten, 2 çekere geçtiğimde de kilidi uzun süre çözmedim asfaltta da, uygun bir yer bulur gireriz diye, hiç bir problem yok, en azından 350 tl ye yeni bir hub + huzur almış olduk ;)

denedik kullandık şimdilik bi sorun yok gibi. memnunum yani. saygılar...

biz de tek hub bakıyoruz Nedim Bey'in 1999 ispanyol üretimi 5 kapı vitara için exper oto da bakıyor ama henüz bulamadık bilen varsa bildiği bir yerde buradan ya da özelden mesaj atarsa sevinirim. Araç 4 çekere alınınca çalışıyor ancak 2 çekere alınınca tık tık diye ses yapıyor muhtemel arıza hakkında fikri olan varsa tamir için o da olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR