<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Vitara İçin Yakıt Tasarruf Önerileri</b><br />
<br />
<span style="font-size: 12px">Aracıma yaklaşık 1 ay önce anlık ve ortalama tüketim,</span><br />
<span style="font-size: 12px">hız,</span><br />
<span style="font-size: 12px">devir, </span><br />
<span style="font-size: 12px">gidilen yol,</span><br />
<span style="font-size: 12px">iç-dış,motor sıcaklıkları,</span><br />
<span style="font-size: 12px">akü voltajı </span><br />
<span style="font-size: 12px">değerlerini bir arada gösteren dijital ekranlı bir cihaz taktırdım.</span><br />
<span style="font-size: 12px">Özellikle anlık tüketimi görmek yakıt tasarrufu açısından çok faydalı oldu. </span><br />
<span style="font-size: 12px">Aracı off –road dışı günlük kullanırken, acelem de yoksa bu ekranı ara sıra takip ederek yakıt tüketim değerlerimi eskisinden de aşağıya düşürebildim.</span><br />
<span style="font-size: 12px">Aracım, 1.6-benzinli düz vites JLX, 2.5 inch süspansiyon yükseltme ve 235-75-15 ebadında AT lastik var,başka bir modifiye yok.Konu ile ilgili tecrübelerimi paylaşayım.</span><br />
<span style="font-size: 12px">1- İlk kalkışta en az 30 lt/100 km gibi müthiş bir tüketim oluyor, bunun tam bir ölçüsü yok. Şöyle ki, yol bilgisayarım max. 100 lt/100 km değerini okuyabilme kapasitesine sahip, tüketim bu ölçüyü aşarsa ekranda anlık --- görüntüsü çıkıyor. Sabah soğuk motorla ve garajdan akan cadde trafiğine geri geri, trafik akışını kontrol ederek manevra, dur-kalk yaparak çıkarken bahsettiğim --- görüntüsü ekrana çıkabiliyor.</span><br />
<span style="font-size: 12px">Bu nedenle sabah ilk hareket için en ekonomik yaklaşım akşam sıcak motorla garaja geri girip, sabaha çalıştırmadan önce trafik akışını gözlemleyip trafiğin sakin olduğu zaman mümkün olduğunca duraksamadan yola çıkış yapmak.</span><br />
<span style="font-size: 12px">2- İlk hareketten sonra en ekonomik davranış 2000 devir civarı vites değiştirip mümkün olan en üst vitese en kısa sürede çıkmak.</span><br />
<span style="font-size: 12px">Düz yolda 1600-1800 devir civarı,</span><br />
<span style="font-size: 12px">Hafif rampalarda 2000-2200 devir civarı</span><br />
<span style="font-size: 12px">Hafif inişlerde 1300-1500 devir civarı</span><br />
<span style="font-size: 12px">Ve en az 4. mümkünse 5. vitesle ilerlemek.</span><br />
<span style="font-size: 12px">Max. Torku 4000 devirde olan benzinli bir aracı böyle kullanmak çok saçma gibi ama en düşük tüketim bu şekilde oluyor. Bu şekilde bir sürüşle şehir içinde düz yollarda 5-6 lt/100 km rampalarda 9-10 lt/100 km ortalama 7-7.5 lt/100 km tüketim çıkıyor. (bahsettiğim tüketim değeri depo fulleyip, bitmeye yakın aynı pompadan tekrar fulleyerek ve gidilen km navigasyon cihazı dikkate alınarak ölçülen reel değerdir.)</span><br />
<span style="font-size: 12px">3- Yol boyu trafiğin ilerisini izleyerek (rampa, iniş, kırmızı ışık, kavşak, köşe vs…) gerektiğinde viteste ayağı gazdan çekerek, gerektiğinde boşa atarak ilerlemek.</span><br />
<span style="font-size: 12px">4- 3. viteste düzde tüketim 12 lt, hafif rampalarda 15 lt, biraz dik ve virajlı yollarda ise 18-20 lt /100 km tüketim oluyor. Bu nedenle mümkün olduğunca 3. vitese düşmemek lazım.</span><br />
<span style="font-size: 12px">5- 2. viteste ise tüketim minimum 20 lt/100 km. </span><br />
<span style="font-size: 12px">6- Cut off motor ısısı 70 derece devir de 1600 ve üzerinde iken devreye giriyor. Bu nedenle gaza basmadan bu şekilde kullanılabilen inişlerde tüketim sıfır oluyor. Motor soğuksa ve/veya devir 1600 ün altındaysa araç cut off’tan çıkıp tüketim başlıyor, bu durumda motor sıcaksa bir alt vitese geçerek cutt off’u korumak, bu mümkün olmayıp araç hız kesiyorsa o zaman cutt off’tan vazgeçip boşa atmak daha ekonomik.</span><br />
<span style="font-size: 12px">Araç cut off’ta iken klima ve elektrik çeken donanımların kullanılmasına rağmen tüketim sıfır oluyor. </span><br />
<span style="font-size: 12px">7- Şehir dışında yolun durumuna göre 5. vites 1800-2200 devir arası 65-80 km hızlarda minimum tüketim oluyor, bu değer yol durumuna göre 5-6 lt/100 km arası değişiyor. Sabırlı gidilirse şehirlerarası bir yolculuğun gidiş dönüş ortalaması olarak 5.5- 6 lt/100 km’yi yakalamak mümkün.</span></div>