Vitara Jlx Bilgisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan exhoca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,057

exhoca

Yeni Üye
herkese selamlar.
99toyota corolla luna liftbackim var değiştirmeyi düşünürken... aşağıdaki vitarayı beğendim...

http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu_55_000_km_de_2001_model_orijinal_suzuki_vitara_1_6_j-20WQQaXQQ11420670WQQpXQQdisplayitem

forumdaki arkadaşlar ne der acaba fikirleirnizi öğrenmek isterim.birkaç sorum olacak.

1-büyüklüğünden dolayı park etmesi sürüşü çok mu farkı gelebilir alışması zor mu(daha önce hiç cip kullanmadım ) olur.
2-sürüş konforları arasında uçurum olmaz dimi.
3-suspansiyonu sertliği filan nasıldır.
4- LPG bağlatacağım acaba bu ağırlıktaki araçı yorarmı.

şimdiden fikir belirten arkadaşlara teşekkürler. burada her zaman yazmasamda forumun daimi okuyucusu olarak çok beğendiğimi tekrar belirtir emeği geçen arkadaşlara saygılarımı sunarım

Etiketler
Ynt: Vitara Jlx Bilgisi

Aracın fiyatı bana çok yüksek geldi. Aynı fiyata Grand Vitara bile alırsınız :smiley: Her iki aracıda kullanmış fiyat bilgisine sahip birisi olarak, biraz daha incelemenizi tavsiye ederim.

fiyat bence de pahalı.
toyotanın yaptığı herşeyi yapıp yapamadığı seylerden de zevk alacaksınız. (sürat hariç)

Aynı araç Suzuki Grand otoda 15000YTL ;) şu an piyasa düşük...yaza 17-18 leri görür yine...tam Vitara alınacak zaman...
05332343453 Arman Tunger ile görüşün, Vitara konusunda uzman bir arkadaştır.Kolay gelsin.

bence de fiyat şu zamanki piyasa fiyatlarına göre yüksek.suzuki'nin size veremeyeceği tek şey diğer arkadaşlarında belirttiği gibi sürat konusu.onun dışında her yönden güzel araçlardır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler