Vitara mı yenileyeceğim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan citizen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,673

citizen

Ana Kamp
Yer
İskenderun
Arkadaşlar iyi günler,

Bendeki 2000 model Vitara JLX 5 kapı aracımı bu yaza hazırlamak amacıyla bir elden geçireyim diyorum. Bu nedenle mart ayı itibariyle ezik çizik yerlerini, güneşten rengi atmış olan tavanı, pencere camı lastiklerini ve diğer bazı göze batan, estetiği bozan yerlerini yaptırayım diyorum. Bu yüzden de haftaya İstanbul da olacağımdan özellikle pencereler için gerekli olan lastik veya adı her ne ise, cam otomatiği motorları, kapı iç yan döşemelerini, tavan projektörlerini hatta arka projektör bile ama iri değil daha estetik ve küçük olan tiplerden almak istiyorum. Bu konu ile ilgili olarak bana adres, tel bazında yardım edebilecek arkadaşlara ihtiyacım var. Saygılar..

Etiketler
Ynt: Vitara mı yenileyeceğim.

japoncu tabir ettiğimiz parcacılarda genelde filitresi ,balatası vs sarf malzemeleri oluyor .motorla ilğili orjinal sensörü vs olmuyor kaportadada kapı dodiği sizin bahsettiğiniz şeyler büyük ihtimal yoktur.. ;)

Bostancı Sanayi Sitesi civarındaki parcacı ve özel servisleri bolca mevcut..

maslak oto sanayide özel servisleri +yan sanayiçiler mevcut..

aksarayda yan sanayiçiler mevcut..en fazla sayıda..

ikitelli A.O.S. de cıkmacılar mevcut..cıkmacı bostancıda da var sanırım ..

oguz1134' Alıntı:
japoncu tabir ettiğimiz parcacılarda genelde filitresi ,balatası vs sarf malzemeleri oluyor .motorla ilğili orjinal sensörü vs olmuyor kaportadada kapı dodiği sizin bahsettiğiniz şeyler büyük ihtimal yoktur.. ;)

Bostancı Sanayi Sitesi civarındaki parcacı ve özel servisleri bolca mevcut..

maslak oto sanayide özel servisleri +yan sanayiçiler mevcut..

aksarayda yan sanayiçiler mevcut..en fazla sayıda..

ikitelli A.O.S. de cıkmacılar mevcut..cıkmacı bostancıda da var sanırım ..
Bostancı ve Maslak sanayi sitesi ndeki çıkmacı veya parçacı arkadaşların adresleri veya tel numaraları var mı acaba??

bostancıda 4özel servis var benim bildiğim sanayide birde parcacı hasan cakır var..oralarıda bilmem bana ters parantez içinde.. :smiley:

daha fazlasıda bilenden gelsin benden bu kadar..!

maslakta aksiyon murat usta var..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.