Vitara XL - dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ibrahimdl650 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,292

ibrahimdl650

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun uzun araştırmalar sonrasında karar kıldığım araç suzuki grand vitara 2.0 otomatik (2004-2005) fakat aklıma takılan bir araç daha var oda vitara dizel xl. bu aracın hiç bahsi geçmiyor buralarda ! bu aracın kronik hastalığımı var ? neden forumlarda hiç bahsedilmemiş veya binen yok gibi ? soruyorum çünkü aklımın bi köşesinde xl'de var aslında dizel ve 7 koltuklu olması bana çok cazip geldi.
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Vitara XL - dizel

xl-7 lerin sitede olmamasının sebebi, şaşisinin uzun olmasından dolayı off-road 'a pek uygun değil, ayrıca bildiğim kadarıyla aksesuar olarak oldukça sıkıntılı bir araç... Bir ara Mehmet Becce Zor Yollar için hazırlamıştı bu araçlardan, performans açısından onunla görüşebilirsiniz...

Anladım, işin aslı bundan önce Lpg'li aracım oldu ve yaklaşık 2 sene kullandım, açıkçazı hiç'e yakın sorun yaşamama rağmen yinede gazın bir noktada can sıkıcı birşey olduğunu düşünüyorum. bundan dolayı bir şekilde dizel olmasından yanayım ayrıca çok ağır araziye girme niyetim'de yok.

Doğru arazi aracını bulmak çok zor işmiş ve anladığım kadar herkes bu zorluğu bir noktada. umarım finalde doğru kararı veririm.

Ben de 2004 g.v var, benzinli, lpg taktırmayı hiç düşünmedim, gerek de duymadım, o kadar fazla yaktığını görmedim hiç, hele bir de manuel vites bulursanız rahat edersiniz benzin konusunda... Nasıl bir araç düşündüğünüzü belirtirseniz yardımcı olacak bir sürü usta mevcut sitede...

ibrahimdl650' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, uzun uzun araştırmalar sonrasında karar kıldığım araç suzuki grand vitara 2.0 otomatik (2004-2005) fakat aklıma takılan bir araç daha var oda vitara dizel xl. bu aracın hiç bahsi geçmiyor buralarda ! bu aracın kronik hastalığımı var ? neden forumlarda hiç bahsedilmemiş veya binen yok gibi ? soruyorum çünkü aklımın bi köşesinde xl'de var aslında dizel ve 7 koltuklu olması bana çok cazip geldi.
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Şu anda linkini bulamasamda bir dönem benimde sahibi olduğum XL7 nin forumda açılmış en az 3-4 bahsi vardır. Tekrar farklı kriterlerle
(XL7, XL 7, XL-7 vb.) aramanızı tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR