Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahosss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,071
Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum

aracımın modeli vs yazıyo.unutmuşum yazmayı ama 3. mesajımda yazmışım.
cevap alana kadar baya bir yazışma oldu:smiley:)
sebebi aracınızın modelini vs. yazmamanız bence.Arabacılık böyle birşeydir malesef herzaman işler düşünüldüğü gibi gitmez.Ancak sanmayınki L200 hiç bozulmayacak.Selamlar.
yazdıklarınızdan pek birşey anlamadım...cevap alınana kadar demişsiniz ama henüz bir cevap pek alınamadı böyle bir sorunla sanırım karşılaşan olmamış.birde arabacılık derken ne demek istediğinizi anlamadım.işler düşünüldüğü gibi gitmez tabirinizde çocuğa nasihat verir gibi geldi.bozulmayacak araç olmadığını bende biliyorum ama en azından 1-2 yaşındaki araç 16 yaşındaki araçtan biraz daha az arıza verir ve konforlu olur diye düşünüyorum.açıkcası bu konuya neden yazdığınızı anlamış değilim.
neyse sabah akgündeydim.bugün aracı bırakamıyacağım için pazartesine kaldı pazartesi belli olur.sorunuda burdan yazarım en azından aynı sorunla karşılacak diğer kişiler için aydınlatıcı olur benim alamadığım cevabı alabilir.Teşekkürler.

Etiketler

yazdıklarımı çocuğa nasiihat gibi algılamanız beni üzer. Probleminizin çözümü için tecrübesi olan kişilerden bilgi ve tecrübe paylaşımı istediniz. Bu bilgi paylaşımıda bir nevi nasihattir. Ben yeni ile eski arasındada pek bir fark olmayacağını ve bozulabileceğini vurgulamak istemiştim.Ama anlaşamamışız.Her neyse uzatmak istemem.
Size kolaylıklar dilerim.Selamlar.

tekrar iyi günler.sorun çözüldü ben başlık olarak karşılaştığım sorun için yardım istiyorum yazmıştım ama modernatör arkadaşlar başlığı değiştirmişler.sorun ateşlemede imiş.daha önce yeni değiştirdiğim buji kabloları kaliteli olmadığından ateşlemede sorun çıkmış ve 1 buji ateşlememiş.teklemeler çekiş düşüklüğü viteslerde düzensizlik tümü nü tetiklemiş.mopar marla yeni buji kabloları 150 tl ve 50 tl işcilik ile sorun çözülmüştür.daha önce takılan kablolar ise iade edilmiştir.hesap dolaylı olarak 120 tl ye düşmüşdür.
umarım herkez benim gibi ucuz kurtulur.AKGÜN amcaya teşekkürler, gerçekten işinin ehli ve profosyonel çalışıyorlar.
Not: Daha Önce başka yerde değişritmiştim kabloları.

mahosss' Alıntı:
tekrar iyi günler.sorun çözüldü ben başlık olarak karşılaştığım sorun için yardım istiyorum yazmıştım ama modernatör arkadaşlar başlığı değiştirmişler.sorun ateşlemede imiş.daha önce yeni değiştirdiğim buji kabloları kaliteli olmadığından ateşlemede sorun çıkmış ve 1 buji ateşlememiş.teklemeler çekiş düşüklüğü viteslerde düzensizlik tümü nü tetiklemiş.mopar marla yeni buji kabloları 150 tl ve 50 tl işcilik ile sorun çözülmüştür.daha önce takılan kablolar ise iade edilmiştir.hesap dolaylı olarak 120 tl ye düşmüşdür.
umarım herkez benim gibi ucuz kurtulur.AKGÜN amcaya teşekkürler, gerçekten işinin ehli ve profosyonel çalışıyorlar.

ankarada adres akgün abidir :smiley:

merhaba,

bendede 93 model 5.2 var alalı 2 ay kadar oldu.
ilk günler araç güzel görünüyordu.daha sonra lpg sisteminde sıkıntı vardı onu hallettik.derken araç 3. vitesten od konumuna geçemez oldu.master jeepte aracı ekspertiz yapmaya götürdüm.sendeki sorunun hemen hemen aynısı bende var.benim araçta 1. ve 2. vitese çok rahat geçiyor.3. vitese yaklaşık 2300 devirlerde geçiyor.fakat od bölümüne ilk zamanlar titreyerek geçiyordu.şuan hiç geçemez oldu.konuyufazla uzatmayayım.

masterde şanzuman yağı,fitre vs.. değişimi sırasında şanzuman alt kapağını söktüler.kapağın içinde od bölümüne ait olduğunu tahmin ettikleri kırık bir segman çıktı.
bendeki masrafı 1500-2500 tl. arası olduğunu söylediler. :'(
aracını sıkıştırmadan hemen servise gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum.umarım sorunun maliyeti büyümeden halledersin.

dediğin üzere bende araçtan soğumaya başladım ama halen kendimle savaş veriyorum.onun üzerinde çooooooook planım var. ;)

vazgeçmek yooooooook ;D

mahosss' Alıntı:
sanırım bu kısımı atladınız ben sorunumu çözdüm.allahtan ucuz kurtardık.sizinki biraz pahalıya patlamış...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR