Vosvostan BUGGY :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EM5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,283
Ynt: Vosvostan BUGGY

Mehmet ustaya demiri kaynağı ver adam yapsın sana otur tavla oyna ;D
Tek geçerim ...

Etiketler

arkdaşlar merhaba bagi mekanik ve kaporta olarak bitmiştir sizlerle paylaşıyorum şimdi boyanacaktır.6000 binlik veya 8000 binlik vinç arıyorum bagini ününe bilgilerinize yeni resimleride sizlerle paylaştım.teşekkür ederim ismail ateşçi...

hayırlı olsun öncelikle güzel bir çalışma olmuş...bir şey sormak istiyorum bu tarz araçlarda geri vites ve difransiyel olması şartmı?

evet can cım butip arclarda difransel şzumanl beraberdir geri fitest şartır,,,,arac boyamıştır eletirik tesatı yapılcak enson foturafları sizlerle paylaşacam,,yorular icin teşkur....ismail ateşçi

Teşekkür ederim İsmail Bey.. gerçekten tam bir emek işi bu.. sizi ve yapan ustayı kutlarım gerçekten.aracın rengide güzel olmuş deneme sürüşü yaptınızmı hiç? Birde bu araç bittiğinde çeşitli öneriler için kiraya vermeyi düşünürmüsünüz? yakın takipteyim haberiniz olsun..araç bittiğinde sizinle irtibata geçmek isterim..teşekkürler

evet kiray verebilrm can dizye ve kılip tnıtım amaşlı olbilr..

arcı denem sürşü yatık herşey istedimiz gibi oldu cok keyfli kulaması mehmet usta güzel bir makina yaptı eline salık ustacım.......ismail ,