VW Bus Parçası Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,808

mergen

Zirve
Yer
BAYRAMOĞLU-DARICA-KOCAELİ-TÜRKİYE-DÜNYA-SAMANYOLU
Merhaba,
Buggy'de kullanılmak üzere VW bus arka yürüyen aksam arıyorum. Diferansiyel, akslar, prryalar, torsiyon barı, salıncak sistemi yani hepsi. Duygusal olarak bu aralar çok yıprandığım için uygun olması hatta bağış olması tercih sebebidir ;D
Elinizde, etrafınızda yatan hurdaya çıkmış VW Bus T2 veya T3 varsa lütfen haber verin. Sizi ondan kurtarayım.
Selamlar

Etiketler
Ynt: VW Bus Parçası Aranıyor

aramazsın ayagına dolaşır ararsın birtane bulamazsın umarım tezden bulursun notu aldım cevreye daha dikaktli bakıcam

Ynt: VW Bus Parças? Aran?yor

Elimde 73 model vosvos var. Olurmu?
T2 T3 te ve vosvosta difransiyal sanzimanin icindedir.
T2 sasesinden birde remorkum var.

Ynt: VW Bus Parças? Aran?yor

Pedal takimi var. Fakat izmire 60 km mesafede aracin uzerinde takili.
Izmirde ustalarima sorarim.model onemlimi?

Şuna benzer bir şey lazım. Acaba bu hangi modelden?

P1030886.jpg

P1030896.jpg

bu fren pedalları yeni modellerin pedal takımına benziyor. Bu hafta içi size kesin bir haber vereceğim hatta
Ustamın telefonunu vereyim birebir onada ulaşabilirsiniz.

Kerim Usta
0-532-4276726
Telefonu ahmetten aldım derseniz yardımcı olacaktır. (vosvosçu + landçı olan)

Rica ederim minübüs parçalarınıda kerim ustada bulabilirsiniz

merhabalar mergen eger hala arıyorsan parca benımle ırtıbata gec goruselım 0554 474 77 11 erman

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri