VW T3 TURK ( dagciark28 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,995

Etiketler
Ynt: VW T3 TURK ( dagciark28 )

iyi günlerde kullanın inşallah

Plaka yeni çıktı. Buz dolabı aldım. Ufak ufak parçalar birikiyor.

Kopyası S5005912.jpg

hayırlı olsun güle güle bin Allah kaza bela vermesin. eminim bu araç senin elinde çok daha güzel bir hal alacak

dagciark28' Alıntı:
Araçım 1983 model orjinal 185.000 Km de. İlk sahibinden aldım. Araçı zamanla burada resimlerini koyarak içini yapmaya çalışacağım. Kamp taşıtına çevirmeyi planlıyorum.

Merhaba Arkın Bey,

Bu ne hız böyle?... Camper'ınızı daha yeni bitirmiştiniz, bir tane daha... Kolay gelsin..

Cavid Sezen

Ben yanlışmı görüyorum yoksa döşemeler orjinalmı daha

Selamlar
Güven

ooooo hocam süper vallah :smiley:

ama sökeceksiniz döşemeleri değilmi :(

Neyse sizin elinizde güle bir kamp aracı çıkar

Kendinize iyi bakın

Güven

Evet komple orjinal döşemeleri.
[/quote]

dejavu' Alıntı:
ooooo hocam süper vallah :smiley:

ama sökeceksiniz döşemeleri değilmi :(

Neyse sizin elinizde güle bir kamp aracı çıkar

Kendinize iyi bakın

Güven

Evet komple orjinal döşemeleri.

Araç 20 yıllık bir hastalık. İnanılmaz güzel ve zevkli. 33 Üncü dogum günümde nasip oldu. Ama ellemeye kıyamıyorum. Bayrama kısmetse içini yapabilirsen gezmeyi planlıyorum.

Allah kolaylık versin

İşlem bitince son halini yayınlasınız inşallah

dagciark28' Alıntı:
Araç 20 yıllık bir hastalık. İnanılmaz güzel ve zevkli. 33 Üncü dogum günümde nasip oldu. Ama ellemeye kıyamıyorum. Bayrama kısmetse içini yapabilirsen gezmeyi planlıyorum.

Dün gece arka tarafı komple boşalttık. Yan döşemeleri söktük. İşlemlere başlıyoruz artık. İçine döşeme altlarına alt tabana bu akşam pütür atacağız. Sonra yavaş yavaş dolaplar v.s. işlemlere devam edeceğiz.
Ekteki resim buzdolabı. 45 x 55 x 40 ebatında. 220 Volt

ARKIN-0403.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.