VW T3 TURK ( dagciark28 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,969

Etiketler

Ynt: VW T3 TURK ( dagciark28 )

Bu desen daha şık olmuş daha neşeli

Elinize sağlık

Birde pütürden önce ziftli kağıt yada teknik adı her ne ise ıondan yaptıracakmısınız hem ses hem ısı yalıtımı için

Güven

dagciark28' Alıntı:
Diger yapılan desenleri söktüm. Pek hoşuma gitmedi. Bu yenisi :smiley:

Bahsettiğiniz şey mebran kaplama. Bu araca yapmayı düşünmüyorum. Daha önce Lada ve Bir Camper karavan yaptık onlara uyguladık. Fakat buna uygulamak istemiyorum. Su alırsa o saçla arada çürüme yapıyor. Yarın kısmetse strafor yapılacak yan duvarlar. Tabanada su kontrası konulacak.

Allah kolaylık versin

Bitince görmek isterim

dagciark28' Alıntı:
Bahsettiğiniz şey mebran kaplama. Bu araca yapmayı düşünmüyorum. Daha önce Lada ve Bir Camper karavan yaptık onlara uyguladık. Fakat buna uygulamak istemiyorum. Su alırsa o saçla arada çürüme yapıyor. Yarın kısmetse strafor yapılacak yan duvarlar. Tabanada su kontrası konulacak.

HOCAM BENDEDE T3 VARDA; BİR ÇEKİ DEMİRİ TAKTIRMAK İSTİYORUM .SENİN ARABADA DİKKATİMİ ÇEKTİ.SADECE TAMPONA BAĞLI GİBİ GÖZÜKÜYOR RESİMDE.ORJİNALİ BÖYLEMİ.TAMPONA GÜÇLENDİRME UYGULAMAK GEREKİRMİ.BU ARADA ARABAN SÜPER TEMİZ.O KOLTUKLARA NASIL KIYCAN.GÜLE GÜLE KULLAN.

CESİ' Alıntı:
HOCAM BENDEDE T3 VARDA; BİR ÇEKİ DEMİRİ TAKTIRMAK İSTİYORUM .SENİN ARABADA DİKKATİMİ ÇEKTİ.SADECE TAMPONA BAĞLI GİBİ GÖZÜKÜYOR RESİMDE.ORJİNALİ BÖYLEMİ.TAMPONA GÜÇLENDİRME UYGULAMAK GEREKİRMİ.BU ARADA ARABAN SÜPER TEMİZ.O KOLTUKLARA NASIL KIYCAN.GÜLE GÜLE KULLAN.

hayır çeki demiri tampona bağlı değil tamponun içinde şaselerin uçları açık çeki demirini ordan sokuyorsunuz ve tekerleklerin oradan yani çamurluk içlerinden çivata yerlerini karşılayıp civatalıyorsunuz tompon üstüne tekrar takılıyor ve tam çeki demirinin yani topuzun geldiği yer yarım oval kesiliyor orjinalide öğledir. orjinal çeki demirini takarsanız ne bağlarsanız bağlayın kopma şansı yok.resim bakındım ama bulamadım selamlar.

öncelikle kolay gelsin ben buzdolabı hakkında soru soracaktım invertörlemi çalıştırıyoprsunuz özellik ve fiyat hakkında bilgi verirmisiniz teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,754
Kaydolan Son Üyemiz
mayfaer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR