KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1999 T4 Pop Up tavanlı camper aracımızın yaşı gereği boya ve kaporta bakımına ihtiyacı var. Araç üzerinde bulunan tavan, yan güneşlik, güneş paneli gibi özellikler olması sebebiyle karavan aksesuarlarına aşina olan ustalara erişmek istiyorum. Bu alanda çalışan önerebileceğiniz yerleri paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Sağlıkla kalın.
1999 T4 Pop Up tavanlı camper aracımızın yaşı gereği boya ve kaporta bakımına ihtiyacı var. Araç üzerinde bulunan tavan, yan güneşlik, güneş paneli gibi özellikler olması sebebiyle karavan aksesuarlarına aşina olan ustalara erişmek istiyorum. Bu alanda çalışan önerebileceğiniz yerleri paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Sağlıkla kalın.
Geçen yıl Sapanca etkinliğinde tanıştığım bir kişi var. İlgileniyor ve çalışıyor mu bilmiyorum. Telefon bilgilerini buldum görüşürseniz bilgi alırsınız.
Kolay gelsin.
Hikmet Bey 0532 764 58 08
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlıkla kalın.
Sayın Janberkaydemir ve omnitemporal, ayırdığınız zaman ve paylaşımınız için teşekkürler, kendisi ile tanışırım. Mekanik bakım için yardımcı olmuştu. Kaporta ve boya yenilemesi için de görüşürüm