cihanülker
Zirve
Ynt: VX 100 SERİ ARACIM
konuya devam resimlerin bir kısmını daha buldum
gelelim son günlerde herkesin aklında olan meşhur araç üstü çadır işine yaklaşık 1 senedir incelediğim yurt dışı sitelerinden sonra bir gün gezenbilir ilanlar bölümünde şimdiki çadırımı gördüm ,sahibine tlf açarak çadır hakkında bilgi aldım sonrada görmeden satın alıp elden geçirdim ,dış bırandası,içindeki yatak ,vs gibi yeniden yapıldı sonra da montaj için doğru hüseyin ustaya önce aracın tavanında mevcut olan barlara tutturup sağ yandan giriş yaptık[attachment=1][attachment=2]
fakat aracın arkasına giriş çıkış sağ kapıdan zorlaştığı için, 2 hafta sonra port bagaj takıp çadır girişini arka bagaj kapağının üstüne açılacak şekilde monte ettik bu şekilde aracın bütün kapıları boşa çıktı kullanım olarak, tabi bu işi yaparken araca bir port bagaj alıp arka tarafını kesmek sureti ile çadırı port bagaj üzerine sabitledik bu da arka tarafa açılan şekil [attachment=4]
buda kapalı hali çadırın [attachment=5]
sadece çadırın renklerini beğenmiyorum onun dışında çok memnunum birdeçadırın üzerine ikinci bir kışlık kıyafet dikilecek yakın zamanda
konuya devam resimlerin bir kısmını daha buldum
fakat aracın arkasına giriş çıkış sağ kapıdan zorlaştığı için, 2 hafta sonra port bagaj takıp çadır girişini arka bagaj kapağının üstüne açılacak şekilde monte ettik bu şekilde aracın bütün kapıları boşa çıktı kullanım olarak, tabi bu işi yaparken araca bir port bagaj alıp arka tarafını kesmek sureti ile çadırı port bagaj üzerine sabitledik bu da arka tarafa açılan şekil [attachment=4]
buda kapalı hali çadırın [attachment=5]
sadece çadırın renklerini beğenmiyorum onun dışında çok memnunum birdeçadırın üzerine ikinci bir kışlık kıyafet dikilecek yakın zamanda