VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,467
Ynt: VX 100 SERİ ARACIM

konuya devam resimlerin bir kısmını daha buldum :D gelelim son günlerde herkesin aklında olan meşhur araç üstü çadır işine yaklaşık 1 senedir incelediğim yurt dışı sitelerinden sonra bir gün gezenbilir ilanlar bölümünde şimdiki çadırımı gördüm ,sahibine tlf açarak çadır hakkında bilgi aldım sonrada görmeden satın alıp elden geçirdim ,dış bırandası,içindeki yatak ,vs gibi yeniden yapıldı sonra da montaj için doğru hüseyin ustaya önce aracın tavanında mevcut olan barlara tutturup sağ yandan giriş yaptık[attachment=1][attachment=2]
fakat aracın arkasına giriş çıkış sağ kapıdan zorlaştığı için, 2 hafta sonra port bagaj takıp çadır girişini arka bagaj kapağının üstüne açılacak şekilde monte ettik bu şekilde aracın bütün kapıları boşa çıktı kullanım olarak, tabi bu işi yaparken araca bir port bagaj alıp arka tarafını kesmek sureti ile çadırı port bagaj üzerine sabitledik bu da arka tarafa açılan şekil [attachment=4]
buda kapalı hali çadırın [attachment=5]
sadece çadırın renklerini beğenmiyorum onun dışında çok memnunum birdeçadırın üzerine ikinci bir kışlık kıyafet dikilecek yakın zamanda

araç üstü çadır.jpg

araç üstü çadır 2.jpg

araç üstü çadır kapalÃ

DSC01226.jpg

araçüstü çadır kapalÃÃ

Etiketler
Ynt: VX 100 Seri Aracım

Deep' Alıntı:
Hayırlı olsun aracınız. Land Cruiser özellikle uzun geziler belki bir dünya turu için en uygun araç. Fiyatlarının da yavaş yavaş düşmesi çok iyi :smiley: Yakında çok daha fazla VX100'ü parkurlarda görecez gibi ;)
Bu modellerde seçmeli ön arka kilit var mı? Yoksa Disco II gibi elektronik çekiş kontrolü mü var?

sadece merkezi ve arka kilit mevcut aracımın üstünde ama bazı 100 lerde hem ön hem arka kilit mevcut çok teşekkürler

hsbasar' Alıntı:
Cihan bey, şimdi araziden geldim ve sizin konuyu gördüm.
Aracınızın maşallahı var, sizde tam ruhuna uygun hale getirdiniz aracı.
Eğer bugün çektiğim videoları yükleyebilirsem aracınıza bir kez daha aşık olacaksınız :smiley:
Ben her araziye gidişimde bir kez daha aşık oluyorum bu araca.
İyi günlerde keyifli geziler diliyorum.

Sedat

sedatçım çok teşekkürler nazar değmesin ,bekliyorum videoları sabırsızlıkla

buarada lastik seçimimde arkadaşlardan çok yardım aldım gezenbilir farkı ,aracım 17 jant olduğu için çogu markada lastik bulamadık sonra siteden bir çok arkadaşımın tavsiyesi ile cooper markasında aradığımız ölçüyü bulduk ( erkan çok teşekkürler yardımların için ) ölçü olarakta 275 /70/17 karar verdim orjinal lastik ebatlarım 275/65/17 idi yani ölçünün dışına fazla çıkmadan bu işi bitirdik ve cooper discovery st serisini 5 ad alıp aracıma taktım [attachment=1]

bu fotoda zirvede rizede kaçkar yaylalarında yaklaşık 2500 metrede ( yani olması gerektiği yerde)[attachment=2]

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 135.jpg

2009  ŞEKER BAYRAMI KARADENİZ 274.jpg

Ya şu çadırdan Ahmet usta yapsın artık,işte negüzel miss gibi,elimden gelse ben yapacağım. ;D

çadır konusunda bende çok umutluyum ahmet beyden.. kesin guzel birseyler çıkacak ortaya..

tugsan75' Alıntı:
Evet gördüm,alacağım 1 tk onlardan ;)

tuğsancım ahmet abi iyidir bu konulardanda iyi anlar sizinle aynı aracı kullandığı için işinizde kolay yalnızca ,çağlarada söyledim ahmet abiye görseller konusunda resim +fikirlerinizi paylaşırsanız yani eklenecek aksesuar veya hayati bir parçada yapılacak değişiklik işiniz daha çabuk ve kolay biter kendisi hertürlü fikire açıktır şahsi görüşüm

çağlar' Alıntı:
cihan abi çadırın çok güzelde ,,gerçekten renkler bomba :eek:

valla ya pavyondan yeni çıkmış gibi kımıl kımıl ;D ;D ;,uygun çadır kumaşı bulamadım ,bir el atında bulalım hem hafif olacak bu kumaş ,hemde yağmur ve rüzgar geçirme katsayısı çok düşük olacak yardım edin yoksa 2 hafta sonra ahmet abi çadırı bitirince sizden kumaş isteyebilir benim var nasıl olsa renk kötüde olsa :D ama size lazım

Cihancım valla bu iş ellerinden öper,sen şimdi tavan çadır resimlerini yüklemeye başla,Ahmet ustaya ilham kaynağı olsun fakat kombinasyonlu olsun yani küçük araç için büyük araç için falan ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Cihancım valla bu iş ellerinden öper,sen şimdi tavan çadır resimlerini yüklemeye başla,Ahmet ustaya ilham kaynağı olsun fakat kombinasyonlu olsun yani küçük araç için büyük araç için falan ;D ;D

tamam ihale bizde kaldı biliyordumda ,sadece imalatı yapılacak çadır kumaşı konusunda biraz bilgi ve fikirleri toplayıp paylaşsak çok iyi olacak ihtiyaçımız var desteğe biz mekanik kısmını çözerken ahmet beyle ,sizde bu kumaş işine bir el atsanız bu iş olacak ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR