VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,135

Etiketler
Ynt: VX 100 Seri Aracım

Cihan sana nacizane bi tavsiye bulunayım,ön tampon üstüne farları koruyacak şekilde sağlam bi koruma koydur,orjinal Arb deki gibi.Çok faydalı.Gezilerde devamlı sakatlık oluyo onlar çok kolluyor,ha birde arka stepne taşıyıcısıdaki stepne de aynı şekilde kolluyor.

recep handi farları tampona gömülü olanlarımı yoksa bullbar içine koyacaklarımımı

cihanülker' Alıntı:
fibre halat amerikadan alındı ,bavul aktarma yapan uçakta kayıp 2 gündür bavul arıyoruz ,şansıma tüküreyim :'( :'( :'(
Kardeş bizim burada warm ın satıcısı var onda fibre halat vardı ama biraz tuzlu.400$ küsür gibi.

cihanülker' Alıntı:
recep handi farları tampona gömülü olanlarımı yoksa bullbar içine koyacaklarımımı
Dostum araba ana farlarını,aynı zamanda tampon seviyesi üzerinden gelecek darbelere karşı hem ön panjur hemde farların korunur.

cihanülker' Alıntı:
orjinak rengi , kapı çıtalarının gırisi olacak serkan ,bu arada senin direksiyon işi ne oldu haleetinmi ?

haftaya suat ustanın yanına gidiyorum o halledecek konustum... gitmisken de genel bakım olayı...

cihan abi gule gule kullan, çok sık olmus..

recep bey sizin araçta çok yakısıklı duruyor..

pandipieri' Alıntı:
kutuda bosluk vardı suatla konustum onemli bir sey degil hallederim dedi, zaten onun halledemeyecegi is var mı?

benim direksiyon burçlarındada hafiften bir şeyler var ama 35 lastiklerden dolayı ,burçlar tek satımıyor direksiyon kutusu komple değişiyormuş

komple direksiyon kutusu 2,500TL japonyadan getirtirsen 1000TL oluyor belki biraz daha az ama kocaman bir sey 127cm uzunlugunda ve yaklasik 14 kg

omergin' Alıntı:
cihan abi gule gule kullan, çok sık olmus..

recep bey sizin araçta çok yakısıklı duruyor..

Sağolun Ömer bey,sizinki de türünün ender örneklerinden gibi.