arkadaşlar vx100 nasip olmadı... o rakama kredisiz çıkamayacagımı anlayınca kararımı prado dan yana degiştirdim...zaten bayagıdır takip ettigim 2005 siyah orjinal olan prado yu aldım...offroad gezilerimiz harici kullanacagım....hayırlısı bakalım..
CİHAN BEN 100KASAYA BİR ŞEY YAPMICAM,ASKIN JEEPE GÖNDERDİM DÜN..
70 KASAYA ALICAM KİLİT,KONUŞTUM TARKANLA ÖN ARKA ALICAM GALBA, SİPARİŞ VERİRSEN BERABER VERELİM..
AMA SANA TAVSİYEM YOUTUBE DAN Bİ ŞEKİLDE 'TOYOTA ARB' DİYE BAK BENCE ONUDA ARADAN ÇIKAR.
ÇOK PAHALLI 800 DOLARLIK SEYLERE NE PARALAR VERİYORUZ
CİHAN BEN 100KASAYA BİR ŞEY YAPMICAM,ASKIN JEEPE GÖNDERDİM DÜN..
70 KASAYA ALICAM KİLİT,KONUŞTUM TARKANLA ÖN ARKA ALICAM GALBA, SİPARİŞ VERİRSEN BERABER VERELİM..
AMA SANA TAVSİYEM YOUTUBE DAN Bİ ŞEKİLDE 'TOYOTA ARB' DİYE BAK BENCE ONUDA ARADAN ÇIKAR.
ÇOK PAHALLI 800 DOLARLIK SEYLERE NE PARALAR VERİYORUZ
ben tarkan beyle bir görüşmüştüm ön+arka kilit ve büyük kompresör , acımasız bir fiyat çıkmıştı..(hatırlamıyorum bilinçaltıma itmişim demekki ;D
valla abi bu iş bizden 5 K götürür söyleyeyim. :
ben toyota buluşmasına yetiştirmek istiyorum aracımı ,yani önümüzdehi hafta sipariş geçeceğim salı,çarş gibi en bunun için ne istiyorsanız tarkan ile görüşün derim beraber aynı uçağa yetiştirsin
evet yükseltme kitinde kalımıştık , tar oto tarkan bey sağolsun yaklaşık 3 haftada malzemeleri getirtti, bende ,istanbula bir fırsatını bulup kaçtım ve kiti sevgili toyota profösörü olan sevili abimiz vecihi ustanın yerinde ( tem servis) kendisi yoktu biraz rahatsızmış, ama oğlu suat usta ve yalçın usta beraber taktılar şimdi gelelim fotolara ;D
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
orjinal torsiyonlarla ,ARB,NİN torsiyonları bayağı bir farklıydı malzeme kalınlığı + sertliği