VX 100 Vinç ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,740
Ynt: VX 100 Vinç ?..

cb de kullanılıyo siizin ortamlarda bu linkteki kumandada 27 30 mhz civarında sanırım vinç kafasına göre hareket edermi komplo teorisi sadece benimki

Etiketler

Başka benzer kumandalardan bile etkilenmiyor genelde bu sistemler, sanırım bir çeşit anahtarlamaya sahipler, CB ile karışacağını sanmam...

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
tuğsan bende benim vince içeren kumanda yaptım,dış kablolu kumanda kadar pratik değil,birde arabanın içine dalan, aaaaaaaaa bu düğmede neymiş deyip basıyor buda bağlı olduğu tampona zarar veriyor,bizim millet çok meraklı
benim tavsiyem hem kumanda hem içerden kumanda
içerden kumanda,yanında kafası çalışan copilot varsa anormal pratik. çok hızlı işlem yapıyorsun
copilot dangalak veya yoksa işin çok zor
Heytem bir keresinde ben tek başına battım. Yanımda da kimse yoktu. (Aslına bakarsan sağanak yağmur altında dere yatağından bir orman yoluna çıkmaya çalışıyordum) İçeriden vinç kumandası çok işe yaradı. Yalnız ben Tuğsan gibi yapmadım. Ben de aynen dışarıda olduğu gibi bir fiş var içeride. Kumandayı oraya takıyorum ve orijinal kumanda ile kullanıyorum. Tavsiye derim.

O fişden bende aradım ama bulamadım,disco 1 imde vardı ve çok rahat ediyordum.LC ye yaptırdığım düğmede gayet kullanışlı.

benim vinç org vx 8o üzerindeki aison1000 vinç,kumanda var fakat ankaradaki h.ataman dan kumandanın karşılığını bekliyorum.gelince bende kumandayıda kullasncam

tugsan75' Alıntı:
O fişden bende aradım ama bulamadım,disco 1 imde vardı ve çok rahat ediyordum.LC ye yaptırdığım düğmede gayet kullanışlı.
Ben de bir fiş daha bile olabilir...Ama kimbilir nerede...O yüzden pazar kuralım dedim ya :smiley:

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
benim vinç org vx 8o üzerindeki aison1000 vinç,kumanda var fakat ankaradaki h.ataman dan kumandanın karşılığını bekliyorum.gelince bende kumandayıda kullasncam
Aziz de çok aramıştı orijinal vinci ama bulamadı bir türlü. Ben de fazladan bir de Mile Marker 10500lb hidrolik vinç var...Kendimi iyice pazarcı havasında hissediyorum...Akşam pazarı abi bulamazsın!...Amerikan bu vinç!...haydeee!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR