vx 80 fiber kaput

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,050

RedlinE

Land CRUISER VX 80 HDJ-1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar araca fiber kaput yaptiracagiz.
İntercoling takacagim için kaputa havalandırma takma derdındeydım. Hava girip aparati ayarlandi. Orj kaputa kıyamadım cıkma veya yan sanayı aradım. Yan sanayı atamanda var.
Yanliz fiber kaput yapalım fıkrı geldi aklimiza iç gorunumu karbon olacak ustu duz
orj kaputun agırlıgı 35-40 kılo kadar vardır. (amarsıtorlu bir kaput bulursanız deneyın ben ınanmamıstım o kadar olacagına)
Fiber yaparsak cok cok hafıf olacak bırde ıstedıgımız gıbı oynama yapabılırız.

Varmi isteyen ona gore fiyat alinacak bildiginiz gibi bir kalip aliniyor sonra onun ucretı basilan kaputlarin uzerıne koyuluyor.

bayram ben ersun abi 3 kişiyiz. varmi isteyen fiyat kesinleşmeden sipariş okeylenmıcek

Etiketler

Ynt: vx 80 fiber kaput

Niye sasirdin arabana iki kişi al fazla degil devamli çiktigin bir egimi zorla bakalim. Birde çamur olayi var. Orj celik halatindan bile vaz gecebilirim. 50 metre leş gibi agir.

RedlinE' Alıntı:
Niye sasirdin arabana iki kişi al fazla degil devamli çiktigin bir egimi zorla bakalim. Birde çamur olayi var. Orj celik halatindan bile vaz gecebilirim. 50 metre leş gibi agir.
o üzüntü işareti len

haklısın sana katılıyorum da bende şimdiden kaputumu yaptırsam aracı alınca takarız ;D ;D ;D

ya şimdi ya hiç kalibi alacam fiberciden :smiley:

sen arabayi alda kaputunda sac kalsin satici tenekecim benim

noluyo bu vx80 lere 30 kilo ağırlık fazlamı geliyor yahu ;D ;D ;D ;D ;D

He Barbaros sen kaput yaptır araba almadan parça parça toplarız sana , zaten çağlar ve mücahitin çıkmalarına bir şasi bir motor ayarlarsan araba biter ;D ;D ;D

Fiber kaput sentatik halat alimınyum on tampon - 100 kilo canim benim.
On yaylar +100 kg idi benim 100+100= 200 kg
kardan kara geçeçem.
ince hesap senin kafan basmaz.
sen v8 le otobanda 130 yap sonra yanıma gel odul vercem sana

RedlinE' Alıntı:
Fiber kaput sentatik halat alimınyum on tampon - 100 kilo canim benim.
On yaylar +100 kg idi benim 100+100= 200 kg
kardan kara geçeçem.
ince hesap senin kafan basmaz.
sen v8 le otobanda 130 yap sonra yanıma gel odul vercem sana

otoban şeysi yapmıyoruz biz arazi şeysi yapiyoruz ;D şaka maka Fiber kapur ve hatta çamurluklar yapılsa süper olur, yarış arabalarında bunlarla kilo atıyorlar, ayrıca arabanın kaputuna çamurluğuna bişey olsa, kalıbı olsa, gidip küt diye bastırıp kalıbı takarsın, parça aramazsın.

Başladik işte uzun vadede kendi parasini herturlu çikarir.
Çaglar ahmet abi bayram ben
yan yana olsak o imuddaki arabalar madara olur yanımızda

Sanayinin en çok sevdigim hali fazlaliklarin çekildigi zamandir.
Akşam toplanacaksin arabalarida karşi tarafa çekeceksin oturacaksin yagli sandalyeye makara kukara hem fikir ureteceksin hem tartişacaksin o anda bitecek olay

Ne o drag içinmi hazırlıycaksınız vx80'i.:smiley:):smiley:):smiley:)

Şaka biryana içine profilden bir çerçeve koyun. Federler falan olsun yamulmadan açılsın kapansın.

Yanlız çok fazla bir ağırlık farkı düşünme Mücahit, sağlamlaştırmak için o kadar ağırlığa hemen hemen ulaşacaksın yine.

Mücahit Ankarada bir arkadaşımız var ismi Duralit.:smiley:):smiley:)
Fiberden 69 Camaro yaptı adam.Plaka taksan amerikadan gelmiş zannedersin.

YOk hesabini yaptim. Sadece menteşe ayaklarina vede kilit yerine koycaz.
İki guzelligi var.
hava girişi istedigin gibi olacak.
onlere kapun mandali takabilecegiz.
hani o yariş arabalarinda olan çok şik olacak çok

umut çift amarsitor var. çarpilma olmaz. direk fiber degil orgu malzeme varya kelvar ondan yapilacak.

Yavuzum arkadaşi çaglarla taniştirsana 80 aşilasin onaa

Aslinda bizim aracin butun parçalari var fiber ama fransada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler