vx 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahsinbiner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,656

Etiketler
Ynt: vx 80

aracı birçok ustaya ve off road virtiyözlerine bakıttım hepsinin ortak cevabı " çok temiz" oldu, ama zaman neyi getiri bilemem, dün çamurda ve kumsalda denedik gayet başarılı idi, biraz daha modifikasyonla daha güzel olacağı kanısındayım

guzel makina,tepe tepe kullan,eksikleri de zaman icinde giderirsin,neticede bu araclardan az sayida var

peki tahsin bey eger bi mahsuru yoksa arac size kaca maloldu 46 yazıyodu sonucda ama sahsi görüşüm benim verecegim bu araca en fazla 35bin...

Tahsin bey
aracınız hayırlı olsun.Allah kazadan korusun

aracınız hayrlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin

Aracınız hayırlı olsun Tahsin bey,Alanya'da görmüştüm aracı.Güle güle kullanın.
Aracınızın benzinlisi bende mevcut,modifiye vb konularda desteğe ihtiyacınız olursa seve seve...

hayırlı olsun yeni aracınız. kazasız belasız.. modifikasyonla ilgili tüm parçalar için TAR OTO Tarkan Bey le görüşebilirsiniz. 0216 574 69 93 web adresi : http://www.tarotomotiv.com.

tampon, stepne taşıyıcı. port bagaj , rock slider ( kapı altı basamaklar ) yaptırmayı düşünürseniz Orhan usta 0535 861 35 40

öğrenmek istediğiniz başka bir konu olursa özelden mesaj atabilirsiniz...

güzel arac gercekten vx 80 ya ;D ;Dhastayım ;D ;D
tekrar hayırlı olsun kardesim aracın son durumu nası peki aldıktan sonra neler yaptın performansı nasıl.
neler yaptın..

hocam vincin onundeki kapak 320 euro liste fiyati kirilmamasi adina tamponun altina sase başlarinin vidalarina sabitlicegin bir boru yaptir derim benim araçda vardi resimlerde gorebilirsin. hem araci cekmek gerekirse ordan cektirebilirsin.
Ayrica vincin mekanikse alt toblosu kurek gibi toprak toplicaktir onunda onune geçmiş olursun.

Ön-arka-orta kilit süpermiş!
Güle güle kullanın.