KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aracı birçok ustaya ve off road virtiyözlerine bakıttım hepsinin ortak cevabı " çok temiz" oldu, ama zaman neyi getiri bilemem, dün çamurda ve kumsalda denedik gayet başarılı idi, biraz daha modifikasyonla daha güzel olacağı kanısındayım
aracı birçok ustaya ve off road virtiyözlerine bakıttım hepsinin ortak cevabı " çok temiz" oldu, ama zaman neyi getiri bilemem, dün çamurda ve kumsalda denedik gayet başarılı idi, biraz daha modifikasyonla daha güzel olacağı kanısındayım
hayırlı olsun yeni aracınız. kazasız belasız.. modifikasyonla ilgili tüm parçalar için TAR OTO Tarkan Bey le görüşebilirsiniz. 0216 574 69 93 web adresi : http://www.tarotomotiv.com.
tampon, stepne taşıyıcı. port bagaj , rock slider ( kapı altı basamaklar ) yaptırmayı düşünürseniz Orhan usta 0535 861 35 40
öğrenmek istediğiniz başka bir konu olursa özelden mesaj atabilirsiniz...
güzel arac gercekten vx 80 ya ;D ;Dhastayım ;D ;D
tekrar hayırlı olsun kardesim aracın son durumu nası peki aldıktan sonra neler yaptın performansı nasıl.
neler yaptın..
Herkese selam,
Nihayet 2 yıldır almayı planladığım vx 80 e kavuştum. 98 model, ön arka orta kilit, fabrikasyon toyota vinç ve 4200 TURBO DİZEL. İşte bunlar her şeye bedel .Bu araç için off road ekipmanları ve servisi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. İlerleyen saatlerde aracın resimlerini koyucam.