vx 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahsinbiner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,627

Etiketler
Ynt: vx 80

aracı birçok ustaya ve off road virtiyözlerine bakıttım hepsinin ortak cevabı " çok temiz" oldu, ama zaman neyi getiri bilemem, dün çamurda ve kumsalda denedik gayet başarılı idi, biraz daha modifikasyonla daha güzel olacağı kanısındayım

tahsinbiner' Alıntı:
aracı birçok ustaya ve off road virtiyözlerine bakıttım hepsinin ortak cevabı " çok temiz" oldu, ama zaman neyi getiri bilemem, dün çamurda ve kumsalda denedik gayet başarılı idi, biraz daha modifikasyonla daha güzel olacağı kanısındayım
guzel makina,tepe tepe kullan,eksikleri de zaman icinde giderirsin,neticede bu araclardan az sayida var ;) ;)

peki tahsin bey eger bi mahsuru yoksa arac size kaca maloldu 46 yazıyodu sonucda ama sahsi görüşüm benim verecegim bu araca en fazla 35bin...

Aracınız hayırlı olsun Tahsin bey,Alanya'da görmüştüm aracı.Güle güle kullanın.
Aracınızın benzinlisi bende mevcut,modifiye vb konularda desteğe ihtiyacınız olursa seve seve...

hayırlı olsun yeni aracınız. kazasız belasız.. modifikasyonla ilgili tüm parçalar için TAR OTO Tarkan Bey le görüşebilirsiniz. 0216 574 69 93 web adresi : http://www.tarotomotiv.com.

tampon, stepne taşıyıcı. port bagaj , rock slider ( kapı altı basamaklar ) yaptırmayı düşünürseniz Orhan usta 0535 861 35 40

öğrenmek istediğiniz başka bir konu olursa özelden mesaj atabilirsiniz...

17 nisan manavgat oymapınar turu

vx 80 kayalarda.jpg

güzel arac gercekten vx 80 ya ;D ;Dhastayım ;D ;D
tekrar hayırlı olsun kardesim aracın son durumu nası peki aldıktan sonra neler yaptın performansı nasıl.
neler yaptın.. ;)

hocam vincin onundeki kapak 320 euro liste fiyati kirilmamasi adina tamponun altina sase başlarinin vidalarina sabitlicegin bir boru yaptir derim benim araçda vardi resimlerde gorebilirsin. hem araci cekmek gerekirse ordan cektirebilirsin.
Ayrica vincin mekanikse alt toblosu kurek gibi toprak toplicaktir onunda onune geçmiş olursun.

tahsinbiner' Alıntı:
Herkese selam,
Nihayet 2 yıldır almayı planladığım vx 80 e kavuştum. 98 model, ön arka orta kilit, fabrikasyon toyota vinç ve 4200 TURBO DİZEL. İşte bunlar her şeye bedel .Bu araç için off road ekipmanları ve servisi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. İlerleyen saatlerde aracın resimlerini koyucam.
Ön-arka-orta kilit süpermiş!
Güle güle kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
pirayeji

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR