Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?..
Sanem merhaba...ben İlker Kemerburgaz gezisinde Nadir abiyle beraberdik,hatırlarsan... Sarı Unimog'um vardı hatırlarsın ... Benim sarı kızı mayıs ayında sattım ve 98 model VX 80 i aldım ..
Şu an Toyota'cı üstadlar tatilde olduklarından hemen sana cevap veremiyorlar ..ama inan özellikle Tuğsan'ın ve Ersun'un tecrübeleri ve fikirleri,Heytem'in iknalarıyla gözüm kapalı aldım. Ben sana benzinliyi tavsiye ederim. neden dersen parça ve yedek parça konusunda benzinlinin parçalarını bulmak daha kolay sanırım..
Bugüne kadar hiç LPG li aracım olmadı .bende senin gibi uzak duruyordum. ama Tuğsan bana şöyle birşey dedi Toyota'yı alırken. : araca nerede kimde ne yaptırıyorsan yaptır,ama LPG için söylediğim markayı ve bunun montajını yapacak ustaya götür dedi. Dediğini yaptım.
LPG yi taktırdıktan sonra Vecih ustaya kontrole götürdüm. test sürüşüne çıktı performansında en ufak bir fark yoktu.. Toyota'yı aldığında kim ne derse ,hangi markayı tavsiye ederse etkilenme doğru adrese gel başın kesin ağrımayacak

tecrübe!!!
Toyota'yı aldıktan sonra Heytem'i aradım '' Bana bu aracı aldırarak hiç iyi etmedin dedim. Hayırdır deyince , Bu aracın konforu asabımı bozuyor dedim.
Kısaca aldığım için çok ama çok memnunum. Daha onunla yeni tanışıyoruz. Çamurlarda boğuşacağımız günleri bekliyoruz. Bende Taroto'ya yükseltme kitimin siparişini verdim. Lastik,jant ve snorkelimi taktım,alt korumalarımı taktım, bu hafta tamponlar,vinç,rock slider,roofrack ve diğerleri... Anlayacağın tosunumu sezona hazırlıyorum.. Hayırlısıyla sende bir tane al senin kini de bizimkilerle birlikte hazırlayalım..
Tuğsan senin topiği gördüğünde mutlaka sana tavsiyelerde bulunacaktır. Ersun ,Tuğsan ve diğer 80 kasa kullanan dostların tavsiyeleriyle kesinlikle doğru iş yapacağına garanti veririm....