VX80'e Karar Vermişim Ben?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jinni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,190
Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?..

Çağlar bey en üstteki VX100 bizim kullandıklarımızın aynısı.
Harika araçlar :smiley:

Etiketler

sedat bey iş makinesi sınıfında satıyorlar zaten bunları, manuel vites falan...

Herkese selamlar,
Aşkın jeep teki Lexus u ben aldım aslında Çağlar a söylemiştim,ama heralde tekrar kesin aldım demediğim için almadım sandı.Aracı ben almadan önce komple motor,kaporta,şanzıman ve heryerini servisine gösterdim ve heryeri mayer çıktı.Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum,çok memnunum.Tar otoya yükseltme kiti ve ön tampon sipariş ettim,şnorkel de aldım ayrıca elimde Thule port bagaj vardı onuda taktım.Zaten üzerinde BF yeni lastikler var,ön ve arka dif kiliitleride sorunsuz çalışıyor,Lpg de takılıydı.
Netice olarak araç bana çok fazla maliyet getirmeden arazi için hazır hale gelecek.
Bende 91 model Hilux de var ondan sonra Lexus çok rahat ve konforlu geldi.Hilux te benzinli ve Lpg li ama Lexus la aynı yakıyor.
İyi ki aşkın da bakıpta beğenmemiş arkadaşlar yoksa bize kısmet olmazmış. :smiley:[attachment=1]

Görüntü004.jpg

Recep bey hayırlı olsun, zaten ben alıcı değil bakıcıydım ;D

zaten aracın temizliğine yada kalitesine hiç lafim olmadi sadece içine oturunca beni çekmedi. Bir araç alırken bu benim için çok önemlidir. Demekki sizi çekmiş ve aldınız, güle güle kazasız belasız kullanırsınız umarım. Hatta birlikte yol almak dileğiyle

recep hayırlı olsun,,senden ses çıkmayınca anlaşma bozuldu zannetim, sitedende indirmemişlerdi geçen baktığımda...

kazasız belasız tekrar..görüşmek üzere...

adsiz.jpg

Teşekkür ederim arkadaşlar,
Kürşad Bey yanlış anlamayın ben size sitem gibi söylemedim, tabiki sizi anlıyorum herkesin zevki aynı olmaz.Bende Lexus u almadan önce Antalya da 94 dizele yazılmıştım, araç orjinalden yüksek ve vinçliydi.Bursa dan kalktım Antalya ya gittim fiyata çok yaklaşmama rağmen sahibi hiç esnemedi ve birden araçtan soğudum.Geldim Lexus a yapıştım.Kısmette bu varmış ve iyiki de böyle olmuş.

resimde okla gösterdiğim yerde :
eksozun ucunu traşlayarak ,aracın arka altının sürtünmesi esnasında, eksoz üzerine gelen baskıyı azaltmak için böyle bir hareket yaptıkları için TOYOTA mühendislerini kutluyorum..
kalite ayrıntıda gizli. ;)

Görüntü004 copy.jpg

Dostum sağol,

Yakın zamanda arabayı sana göstericem.Ya ben gelirim Ankara ya, yada senin yolun düşerse buralara mutlaka görüşelim.
Senin fikirlerine ihtiyacım olacak.

Vallahi Nadir Abi :smiley: Ben de sizleri çok özledim. Az önce kemerburgaz dönüşü çamurlu çektirdiğimiz fotoğraflara baktım.
İnşaallah arabamı alırsam görüşücez tekrar di mi :smiley:

fissek' Alıntı:
Teşekkür ederim arkadaşlar,
Kürşad Bey yanlış anlamayın ben size sitem gibi söylemedim, tabiki sizi anlıyorum herkesin zevki aynı olmaz.Bende Lexus u almadan önce Antalya da 94 dizele yazılmıştım, araç orjinalden yüksek ve vinçliydi.Bursa dan kalktım Antalya ya gittim fiyata çok yaklaşmama rağmen sahibi hiç esnemedi ve birden araçtan soğudum.Geldim Lexus a yapıştım.Kısmette bu varmış ve iyiki de böyle olmuş.

recep bey hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah ,valla bugün askın ile konuştum satıldığını söyledi yoksa ben bugün alacaktım kısmet, bu arada antalyadaki araba benim arkadaşımındı ama o araç ile yanlış hatırlamıyor isem bayağı oynandı dizel makinası sonradan koyulmuştu galiba şansımanda da bir takım sıkıntılar vardı ama halledilmiş herhalde inşallah gezilerde görüşmek dileği ile tekrar hayırlı olsun

Recep bey hayırlı olsun ...kazasız belasız kullanın.......Bizimkilere bir kardeş daha eklendi :D

Sanem merhaba...ben İlker Kemerburgaz gezisinde Nadir abiyle beraberdik,hatırlarsan... Sarı Unimog'um vardı hatırlarsın ... Benim sarı kızı mayıs ayında sattım ve 98 model VX 80 i aldım ..
Şu an Toyota'cı üstadlar tatilde olduklarından hemen sana cevap veremiyorlar ..ama inan özellikle Tuğsan'ın ve Ersun'un tecrübeleri ve fikirleri,Heytem'in iknalarıyla gözüm kapalı aldım. Ben sana benzinliyi tavsiye ederim. neden dersen parça ve yedek parça konusunda benzinlinin parçalarını bulmak daha kolay sanırım..
Bugüne kadar hiç LPG li aracım olmadı .bende senin gibi uzak duruyordum. ama Tuğsan bana şöyle birşey dedi Toyota'yı alırken. : araca nerede kimde ne yaptırıyorsan yaptır,ama LPG için söylediğim markayı ve bunun montajını yapacak ustaya götür dedi. Dediğini yaptım.

LPG yi taktırdıktan sonra Vecih ustaya kontrole götürdüm. test sürüşüne çıktı performansında en ufak bir fark yoktu.. Toyota'yı aldığında kim ne derse ,hangi markayı tavsiye ederse etkilenme doğru adrese gel başın kesin ağrımayacak ;) tecrübe!!!

Toyota'yı aldıktan sonra Heytem'i aradım '' Bana bu aracı aldırarak hiç iyi etmedin dedim. Hayırdır deyince , Bu aracın konforu asabımı bozuyor dedim.

Kısaca aldığım için çok ama çok memnunum. Daha onunla yeni tanışıyoruz. Çamurlarda boğuşacağımız günleri bekliyoruz. Bende Taroto'ya yükseltme kitimin siparişini verdim. Lastik,jant ve snorkelimi taktım,alt korumalarımı taktım, bu hafta tamponlar,vinç,rock slider,roofrack ve diğerleri... Anlayacağın tosunumu sezona hazırlıyorum.. Hayırlısıyla sende bir tane al senin kini de bizimkilerle birlikte hazırlayalım..

Tuğsan senin topiği gördüğünde mutlaka sana tavsiyelerde bulunacaktır. Ersun ,Tuğsan ve diğer 80 kasa kullanan dostların tavsiyeleriyle kesinlikle doğru iş yapacağına garanti veririm....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR