VX80'e Karar Vermişim Ben?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jinni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,197
Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?..

İlker Abi merhaba... tabii ki hatırlıyorum seni :smiley:

Tavsiyelerin için çok teşekkürler. Bütün tabularum çatırdıyor sayenizde. LPG konusunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.
İnşaallah en kısa zamanda gönlüme göre bir tane bulurum :smiley:

Selamlar

Etiketler

recep bey hayirli olsun. kazasız belasiz altinizda eskisin.
senem hanim kararinizdan vaz geçmeyin. siz amcanizi dinleyin dizel dizeldir. ama turbo olacak.
bizim araçlar yildiz pompa yani kirsal mazot yakiyor. onun avantaşiyla yakit giderleriniz çok aşagilarda ayrica lpg tankinizin haçmiyle sinirli kalmiyosunuz. yarim marjla calişiyor depoda isitma var hayatda donmaz tork desen 4.5 den bile fazla japonum daha ne yapsin ki. seneye benimde karadeniz turu planim var yayladan yaylaya hiç inmeden dolaşmak istiyorum lpg ile agir şartlarda bunu başaramam.
eger bütceniz yeterliyse dizel derim israrla
beykozda bir araç vardi yeşil o hala duruyosa bir bakin derim.
sahilde tek başima oturuyorum 5 km civari kimse yok yanlarimda forumdan birinin turbo alacagini ogrenince bagirasim geldi. elimden gelen yardimi yapmaya hazirim siz gazcilara bakmayin. (afaroz edecekler beni)

burda 3G çok yavaş batarya bitiyor. araçda inventor var. ceviriciyi almamişim ben girene kadar bu gazcilar sizin fikrinizi sakin degiştirmesin.
ilker oyuncaklarin gelmiş hayirli olsun kardeşim 15 inde donuyorum nıhayet bagaj takılacak erdonun orda gorusuruz.

XXSILVERADOXX ( Heytem ) daha evveden dizel 80 kasayı arazide kullandı yanlış hatırlamıyorsam....arazi performansını ondan öğrenebilirsin....Şu an hem 100 kasa hem de 70 kasa LC Sİ var...Heytem'in de tavsiyesi ,Tem servistekilerinde tavsiyesi benzinli yönündeydi...Çok ama Çok iyi bakılmış 98 model dizel Toyota'yı Türkiye şartlarında bulabileceğine inanıyormusun? Bu araçlar Türkiye'ye geldiğinde ,benzin istasyonların halini hayal et, sen o yıllarda Türkiye de satılan mazotun içinde neler olduğunu tahmin edebilirsin.... Dizel alırsan eğer ki bir teklerse vay haline derim..... :eek: :eek: :eek: :'( :'( :'(

Perşembe günü Ankara'da 91 bodel kısa şase LC bakmaya gidiyorum.
Aklımı daha fazla karıştırmak için sizce ne yapabilirim başka :smiley:

Senem inşallah güzel bir araç bulursun :smiley:

bizim TRAC Başkanı Aziz Şasa'da 2 tane LC var.Modellerini bilmiyorum ama bir sorayım. Hangisini satacak diye.
Araçlarına bayağı bir masraf yaptı diye söylemişti arkadaş. 2 aracında dizel olduğunu biliyorum.
Bir detay alayım bununla ilgili ben. belki ilgini çeker.

İlker bey ve mucahit bey iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Herkese kazasız belasız sürüşler.

arkadaşlar muhasebeyi &bilançoyu yaptık ya işte daha ne dizeli :smiley:
''
ayrıca dizele çok kafayı takmanıza gerek yok bence.dizellere (93-96 arası) 45-60 bin arası istendiği düşünülürse, temiz bir benzinli 4,5 a
27 lira arac
750 lira şnorkel
1500 lira vinç
1500 lira lastik
2000 lira ome 2,5 lift
1000 lira portbagaj
700 lira büyük ekran müzik sistem
1000 lira max. yaglar keçeler vs.vs bakım
2200 lira Tartarini lpg

toplam:38-39 bin lira...
ÜRÜN :97 MODEL LAND CRUİSER FJ80 BENZİNLİ ,ön+arka+orta diferansiyel kilitli, mt lastikli ,portbagajlı ,liftli,şnorkelli,konforlu sorunsuz ,şehir içi lpg ile 350-400 krş yakan evladiyelik arac.
vergi indirimi ile 984x2

hadi antartika ya doğru bir uzanalım ''

ayrıca sanem hanım Ankara'da bakacağınız araç hakan atamanın kısa şasemidir acaba..??plakasını söylerseniz bilgim varsa paylaşayım..
veya geldiğinizde arayın yardımcı olmaya çalışayım...
535 6566609

selamlar

vergiden senede 1000 ytl kar onumuzdekı sene 1500 kar çarpi 3 sene 4500 lpg 1500 etti 6000 arazi şartlarinda aracin altinda lpg simitimi? teklemeyi göze almakmi? artik heryerde opet var. menzil 550 600 km araçlarda mtr lastiklerle 16o gordum. daha basmadim. bagaj bana ayit araçin altida, her sene motoru açtirip fincanlara bakma derdim yok. arazide lpg yaglama yapmadigi için hararet derdide yok. gerçi toyotada o sorunu duymadım. Ama normal şartlarda var. yuksek devirlerde lpg yaglama yapamadigi için sorun.
birde km verdiginiz fark neticede lpg mazotla ayni degil gene pağli
beykozdaki araç hala duruyor. araç 94 vergi avantaji var.
benim aldigim araç tr de 5000 km yapmişti sadece o avantaji vardi. bu araç yeşil olduguna gore ithalat yoluyla gelmiştir. bir baktirirsaniz ilerde sorun yaşamazsiniz.
birde maslakda yeşil vardi. ilani kaldirmişlar ama araç satilmadi bilgigim kadariyla araç bir sene onceki tarabyadaki araç sadece on akslarda sorun var. temiz bir araç şimdiki sahipleri biraz ucuyor. ama konuşulabilir. isterseniz msj atin baktiriyim araça
kolay gelsin.

Evet Hakan Ataman... Yeni getirmiş Almanya'dan. 3 tane olduğundan bahsetti. Bilmiyorum plakalarını filan.. sizin bilginiz var mı araçlarla ilgili?

Yarın sabah 10'da orada olacağım inşaallah.
Fotoğrafları ve bilgileri yarın gece dönünce yüklerim.. hem de fikirlerinizi alırım.

yeni ilan.

http://www.sahibinden.com/land_cruiser_orjinal_safkan-19WQQaXQQ9492839WQQpXQQdisplayitem

ilanda lc 80 i görüyorum ara sıra,tekne çeker ken görüyorum.çok diri bir araca benziyor inceleme fırsatı bulamadım.fırsat bulursam size bilgi aktarabilirim.antalyada çoğaldı 80 seri araçlar nerden geliyor bilemiyorum.yükseltilmiş lc 80 ve 60 seriler var.sitede rastlamadım kendilerine tanışamadık.

Ergin0737' Alıntı:
ilanda lc 80 i görüyorum ara sıra,tekne çeker ken görüyorum.çok diri bir araca benziyor inceleme fırsatı bulamadım.fırsat bulursam size bilgi aktarabilirim.antalyada çoğaldı 80 seri araçlar nerden geliyor bilemiyorum.yükseltilmiş lc 80 ve 60 seriler var.sitede rastlamadım kendilerine tanışamadık.

slmlar ergin bey ben antalyadan (kemerden) daha yeni ankaraya taşındım ,bu aracın sahibini galiba tanıyorum tekirova sahilinde su sporları işletmesi sahibi bir arkadaşımız olması lazım yanlış hatırlamıyor isem ,bu arada bahsetmiş olduğunuz toyotalar antalyada 4-5 yıldır yapılıyor yükseltiliyor yani bu işleri yapan ustamızın adı ahmettir kendiside bir 80 sahibi hasta bir toyotacıdır 10 evvel vinç montajını ondan öğrenmiştim bir klüp kurmuşlardı antalya offroad diye devamlı gezerler,isterseniz bu bahsedilen araç ile bilgi alabilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR