Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan giosué Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,638
Ynt: Wagoneer Classic'i Nasıl Bilirsiniz ?

inşallah alırsınız. beğendiğiniz arıcın linkni atarsanız sitede o raç hakkında bilgisi olan hatta belki satıcısını tanıyan arkadaşlar olabilir. belki sizin için bir kolaylık sağlanır.

Etiketler

Bu konu altında farklı bişey tartısıyoruz aslında ama wagoneerı da çok sevmeme rağmen mantık olarak tercihim fiyat performans ve işletim masrafları , benim ihtiyacıma ve gönlüme göre şimdilik kendime daha yakın bulduğum defender 110 a kaydı belli bir araç yok suan ama bakıyorum yılbaşına kadar almak istiyorum şehir içi şehir dışı defender kullanan reha abi ye danışıyorum ara ara aslında nette fiyatlar daha pahalı piyasaya göre benim zar zor ayırdığım bütçemi ona göre dikkatle harcamam lazım aracı ya içi yapılmış bulup satın alıcaz yada kendimiz yapmak için ucuz bı araç bulucaz artık

Buarada sizinde araç almak için karar verme durumunuz vardı biara yanlış hatırlamıyorsam explorer falan bakıyodunuz galıba noldu kavusabildinizmi aracınıza ? :smiley:

Tesadüfen farkettim wagoner i ve çok ilgimi çekti meraj ettiğim yakıtı 6.2 v8 diesel bir motor sakin bir kullanımla of road düşünmeden ama yinede dağ bayır dada gezdiğini farz edersek ortalama nekadar yakar ve 4000 cc üzeri lpg li olan.Umarım zor sorular değildir.Şimdiden teşekkürler.

20-25lt / 100km

mayıstosböce' Alıntı:
Tesadüfen farkettim wagoner i ve çok ilgimi çekti meraj ettiğim yakıtı 6.2 v8 diesel bir motor sakin bir kullanımla of road düşünmeden ama yinede dağ bayır dada gezdiğini farz edersek ortalama nekadar yakar ve 4000 cc üzeri lpg li olan.Umarım zor sorular değildir.Şimdiden teşekkürler.

XJ' de kırılmaz, ZJ' de...

Ama XJ' ye acımazsınız, ZJ' ye kıyamazsınız......

Wagoneer güzel tercih, tabi bulabilirseniz...

bu arada Wagoneer'de 6.2lt dizel makine yok GM'de var. Yani Blazer motoru atmak lazım... V8'ler var 5.9 ::smiley: bunun sakin kullanımı olmaz ;D

Jeepcj7' Alıntı:

mayıstosböce' Alıntı:
Çok beğendim ama Sayın Jeepcj7 nin cevabı korkuttu beni.

Bu yakış değerlerini kabullenmeniz lazım... bide 30 31 lastik takarsanız 30 litreler yakındır....

kendilerini çok iyi biliriz bende 2 tane var. arkadaşlara katılıyorum 20-25 litre 100 km de yakar ama arkasına ne bağlarsanız çeker götürür. bir seferinde kemerburgazda bir geziyi arkamda bir lada ile tamamlamıştım

ulusotomotiv' Alıntı:
orkun :smiley:))enteresan tarif veriyosun yemek tarifimi bu kulakdı boynuzdu :smiley:) ciğeri s ağlam böbrekler iyi :smiley:
orkun bey o aşkın jeep teki vagoneeri ben aldım 2 sene oluyor yetmedi birtane daha aldım çok keyifli bir araç gerçekten
sağlam ve karekterli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR