tyt.fan
Zirve
Ynt: WARN 12000 lik Vinç
1500 usd kaç türk lirası yapıyo önyargısız derim müsadenizle.hayırlı satışlar olsun.gördüğüm kadarıyla ilgilenenler var.ben tezgahın önünü kapatmiim.pazar ola.yada site deyimiyle alanada satanada hayırlı olsun
fahri_arkan' Alıntı:Bir tek kumanda konusunda size katılırım da onuda hiç araştırmadım fiyat olarak ama bildiğim kadarıyla bunları içerden de kontrol edebiliyorsunuz iki yönlü anahtar takarak.Kumanda terminalinin pert olduğunu nerden anladınız acaba üzerine daha vida atılmamış Halata gelince halat daha yeni alacak arkadaş halatı neden alsınki alt iki sıra hiç açılmamış şekilde sadece arkadaşlar halatı toplayamamışlar bende elle sardım.Kömürlerinde bitmes imkansız çünkü makine 1- 2 kere çalıştırılmıştır. Kumanda panelinin içindeki bakır levhalar hala yeni gibi yani su temas etmediği için korozyon dahi yapmamıştır.Bence olaya ön yargıyla yaklaşmamakta fayda var. derim.
1500 usd kaç türk lirası yapıyo önyargısız derim müsadenizle.hayırlı satışlar olsun.gördüğüm kadarıyla ilgilenenler var.ben tezgahın önünü kapatmiim.pazar ola.yada site deyimiyle alanada satanada hayırlı olsun