Warn Firmasının Tabor Serisi (Bilen ya da Kullanan Var mı, Niye Yarı Fiyat?)!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,646
Ynt: Warn Firmasının Tabor Serisi (Bilen ya da Kullanan Var mı, Niye Yarı Fiyat?)!

fiyatlar bursa nın fiyatları iskonto yapıolar ama çok cüzzi ...

Etiketler
Ynt: Warn Firmasının Tabor Serisi (Bilen ya da Kullanan Var mı, Niye Yarı Fiyat?)!

navaraextreme' Alıntı:
verdiğiniz bilgilerden anladığım kadarıyla ,mantıklı bi tercih olabilir verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ...

Bilgiyi aldın ama vinçi almadın :D

merhabalar:
ben başından beri elekritikli vinçlere sıcak bakmamaktayım.bazı yerlerdede yazmıştım mekanik peşindeydim.son araştırmalarımda hidrolik vinçe karar verdim.düzce sanayisinde dozerci mustafa usta diye bir amcaya yolladılar beni, hidrolik makina imalatı konusu.1994 yılından beri büyük balıkçı teknelerine ağ toplamak için hidrolik vinç imalatı yapmakta.kısaca bu amca bana kayıştan tahrikli klima motoru ile tetiklenen,yağ pompası sayesinde çalışacak makarayıda hidro motor çalıştıracak,anladığım kadarıyla.daha fazla bilgi ögrenince yazarım.

geçen hafta yeni aldığımız warn 9000i yi camel parkurunda iyice test ettik hayran kaldım bence verin 200-300 fazla warn dan şaşmayın.
bu arada heytem abinin misafirperverliğine tşk. arabasının performansını ayakta alkışlıyorum.hasta landçı olarak üzülerek söylüyorum bendekileri versem de onu alsam diye geçti içimden. ;)

defender 110 d sw için ne kadarlık bir vinç almalıyım warn tabor ve tmax da terimler modeller farklı bu markaların hangi moıdellerini seçe bilirim

lb libre deyerinden çeke bildiği ağırlığı veriyor 8000 ve üstü modeller sizin aracınıza fazlasıyla yeter ben warn tabor milemaker dan birini seçin derim ...

bende 9K Tabor var. yaklaşık 1 yıl oldu. en az 50 defa kullandım hemde zor şartlarda.
1- Elektriği az yakıyor :smiley:, araç çalışmadan 72 amper akü ile yarım saatten fazla çalışıyor.
2- Devir biraz ağır ama sonuçta çıkarıyor.
3- Halatı son noktada çekerken bir kere makara bağlantısını kopardım. Bu her vinçte olabilir.
4- Halat karışık sarıldığında üst elektrik tablosuna vuruyor.
5- Kumanda düğmesi su geçirmiyor, iki defa suya düştü.
Kısacası memnunum..

nereden temin edebilirim

Bende yuRTdışından LR 110 a 4 toNLuk vinç aldım.. fiyatı çok makuL, ve ordan alan kişi en iyilerden olduğunu söledi.. ama daha elime ulaşmadı kendisi :smiley:

istanbuldaysanız maslak sanayide atilla ustadan alabilirsiniz 20 senedir servisi ve bayisi...

Neden hep suçlu vinçler

Ben VAN' dan Servet İNSEL sekiz yıldır LAND ROVER DEFENDER kullanıyorum anladığım kadarıyla vinç konusunda herkes kendi deneyimlerini yazmış.Ben bir şeylere değinmeden geçmek istemiyorum, şunu belirtmekte fayda görüyorum vinç ne kadar önemli ise defenderlerde kullanılan akü yerlerinin koltuğun altında ve küçük olması sebebi ile düşük amperli akü kullanımında vinçlerin verimlerinin hiçde iyi olmadığı kanaatindeyim.Bunun için akü amperinin ne kadar yüksek olması o kadar vinç 'in verimini arttıracaktır.Saygılarımla. ;)

ALİ KEMAL' Alıntı:
geçen hafta yeni aldığımız warn 9000i yi camel parkurunda iyice test ettik hayran kaldım bence verin 200-300 fazla warn dan şaşmayın.
bu arada heytem abinin misafirperverliğine tşk. arabasının performansını ayakta alkışlıyorum.hasta landçı olarak üzülerek söylüyorum bendekileri versem de onu alsam diye geçti içimden. ;)
Ben Servet İNSEL land rover defender 110 için vinç satın almak istiyorum ne önerirsiniz acaba?

Servet bey aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için Off-Road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Saygılar..
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Slm ben Ali Akgül Konya dan selamlar.
yenl aldığım ve off road için modifiyesine başladığım suzuki vitara 1.6 jlx için bende TABOR 9K da karar kıldım.
SAYGILAR...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler