Willys CJ3A

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,937
Ynt: Willys CJ3A

Bir resimde benden

20743 105075669510594 100000244858162 133841 5843787 n


IMG 1015
 

Etiketler
Ynt: Willys CJ3A

geçende ınternette ..wıllys ılk denemeleri yazdım..ve vıdeosunu ızledım ..muhteşemm .. ılk üretimi yapılanlar her koşulda kullaılmışlar..en çok dıkkatımı çeken ustten buji li olanlar ..suyun içinde dahı gıdıyo ..hemde kaporta acık ..o zmanda boyle bır araç silahtan daha onemlıydı sanırım ..
 

Ynt: Willys CJ3A

internetlerde aramayın bende 1950 alcak kaput orjinal motorlu harika bakımlı olanı var irtıbat 532 2330087 teşekkür
 

Ynt: Willys CJ3A

kibar' Alıntı:
internetlerde aramayın bende 1950 alcak kaput orjinal motorlu harika bakımlı olanı var irtıbat 532 2330087 teşekkür

fotoğraflarını gönderebilir misiniz?!..
ismailboya@gmail.com
 

Ynt: Willys CJ3A

ersen vural' Alıntı:
SELAM TÜM WILLYS CJ3 KULLANICILAR.BENDE DE BİR TANE VAR 54 MODEL ŞU AN BAKIMA ALDIM 3.CÜ FİTES TEN ATIYORDU DÜN ŞANZIMANI İNDİRDİM.BUĞÜNDE AÇTIK İÇİNDE Kİ İNCE DİŞLİLER KIRIK .DİŞLİYİ BULUNCA HERHALDE DÜZELECEK.LEEROY ARKADAŞADA ACIKLAMASINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .ÇÜNKÜ BAYA FİKİR VERMİŞ OLDU.ŞANZIMANDAN SONRADA DİFRANSİYELLERİ İNDİRECEZ ONLARDADA YAĞ SIZINTISI VAR.DİREKSİYONDADA BOŞLUK VARDAHA SONRA SIRA ONDA.TABİ BUNLARI YAPARKEN TAMİRDEN ANLAYAN BİR ORDU EMEKLİSİ ARKADAŞIM VAR.
Arkadaşım Jeepiniz hayırlı olsun ve kolay gelsin.
Fotoğrafından gördüğüm kadarıyla ön cam havalandırma camı ve çercevesi araç üzerinde duruyor.Ben bu havalandırma camı etrafındaki lastik fitili arıyorum ama Tokat'ta yok.Bulabileceğim bir adresede ulaşamadım.Acaba sizin yörenizde bu fitil mevcutmu? varsa bana adres bildirebilirmisiniz?
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst