Willys direksiyon boyanir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinannasirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,693

sinannasirli

Kamp II
Willys direksiyonumda ciddi catlak ve hata kopmalar var.

Pattex' in sattigi tamir ekspres diye bir urun aldim gecenlerde daha denemek kismet olmadi.

Bildigimiz epoksi macun aslinda.

Bununla catlaklari doldurmak istiyorum. Fakat rengi beyaz oldugundan sonra direksiyonu boyamak gerekecek sanirim.

ince zimpara ile (500 luk?) iyici plastigin parlakligini kaldirip sonra uzerine boyasam olur mu? Acaba kotu mu olur yoksa guzel olur mu?

Ne tur bir boya ile boyamak lazim? Epoksi macun dogru tercih midir?

Yardim icin simdiden tesekkurler

Etiketler
Ynt: Willys direksiyon boyanir mi?

SİNAN ABİ BİZDE VAR Bİ DİREKSİYON CATLAKSIZ COK GÜZEL ORİJİNAL HAKŞ BOYALI VAR BABAMA SÖYLEMİSİN ONU VERELİM DEDİ İSTERSEN VERELİM DİREKSİYON COK GÜZEL BULUNMUO ONLAR ZATEN BABAM KALDIRMISTI KENDİ ARABAMIZA TAKARIZ DİYE AMA SANA LAZIMSA VERİRİZ ABİ.YARIN FOTOLARINI CEKİYİM KOYARIM BURAYA.. SAĞLICAKLA..

Bekir sagol, bana siyah lazim. Ben zaten deneyeyim sunu siyaha boyamayi olmadi mecbur bakicaz caresine.

Senden istegim wilys siperlik icindeki acilabilen camin etrafindaki cerceve bulabilir miyiz?

Bir de fren ve debryaj pedali lazim ama sifira yakin. Diger resimleri gordun mu sizin koltugun resimlerini

sinannasirli' Alıntı:
Bekir sagol, bana siyah lazim. Ben zaten deneyeyim sunu siyaha boyamayi olmadi mecbur bakicaz caresine.

Senden istegim wilys siperlik icindeki acilabilen camin etrafindaki cerceve bulabilir miyiz?

Bir de fren ve debryaj lazim ama sifira yakin. Diger resimleri gordun mu sizin koltugun resimlerini

Sinan bey , o açılan havalandırma penceresinin çerçevesi 1964 ve öncesi CJ 5 serilerinde de var fakat CJ 3B lerinkinden farklıdır ve birbirine uymaz.Bu konuda dikkatli olmanızı öneririm.
Bir de " fren ve debriyaj " derken tam olarak neyi kasdettiğiniz pek açık deyil.Pedal mı soruyorsunuz ? yoksa söz gelimi baskı mı? ya da fren ana merkez mi? veya tekerlek fren merkezleri mi? veya kampana yada fren pabuçlarımı?
Ana yada tekerlek fren merkezlerini,kampanaları,fren pabuçlarını soruyorsanız ben şahsen bu parçalarda çıkma yerine sıfır yeni olanları tercih ederdim.

seyit' Alıntı:
Sinan bey , o açılan havalandırma penceresinin çerçevesi 1964 ve öncesi CJ 5 serilerinde de var fakat CJ 3B lerinkinden farklıdır ve birbirine uymaz.Bu konuda dikkatli olmanızı öneririm.
Bir de " fren ve debriyaj " derken tam olarak neyi kasdettiğiniz pek açık deyil.Pedal mı soruyorsunuz ? yoksa söz gelimi baskı mı? ya da fren ana merkez mi? veya tekerlek fren merkezleri mi? veya kampana yada fren pabuçlarımı?
Ana yada tekerlek fren merkezlerini,kampanaları,fren pabuçlarını soruyorsanız ben şahsen bu parçalarda çıkma yerine sıfır yeni olanları tercih ederdim.
seyit bey duzeltme yaptim tesekkurler

sinan bey bende tuzla willys var 56 direksiyon kötüydü çatlakları doldurup oto boyası parlak siyah ile boyadım 3 kat 2 yıldır kullanıyorum orjinal gibi duruyor hala boya tabancası ile düzgün ve boya katlarını 1er saat arayla atın çok güzel olacak deneyin

erkançiçek' Alıntı:
sinan bey bende tuzla willys var 56 direksiyon kötüydü çatlakları doldurup oto boyası parlak siyah ile boyadım 3 kat 2 yıldır kullanıyorum orjinal gibi duruyor hala boya tabancası ile düzgün ve boya katlarını 1er saat arayla atın çok güzel olacak deneyin

Bilgi icin cok tesekurler.. Boya zamanla kalkar mi, plastige iyi yapismaz mi diye tereddutlerim vardi, cevabiniz sayenizde simdi boyayacagim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR