<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mustafaerdogandenizli20" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mustafaerdogandenizli20' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
arkadaşlar merhaba<br />
ben denizliden mustafa <br />
elimde satılık olarak 65 willys direkksiyon ktusu, ön ve arka diferansiyel, ön cam, ön koltuk, makaslar, jantlar, kısacası motor ve şanzuman hariç diğer parçaları var. <br />
ihtiyacı olan varsa uygun fiyata verririm
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Değerli arkadaşlar öncelikle hepinize saygılarımı sunuyorum. Tanışma köşesinde daha önce belirtmiştim.. geçen seneye kadar 1959 Willys im vardı elden çıkardım ve bugünlerde bi tane daha almayı düşünüyorum demiştim sonunda 1965 model çekme belgeli bir willys aldım fakat henüz elime geçmedi.. kısmetse ayın 9 unda cumartesi günü geçecek o zaman resimlerini paylaşacagım. Mustafa Bey aldığım aracın bazı eksikleri war ön cam kırık arka diferensiyalin ayna ve mahruti değişmesi gerekiyor direksiyon sistemi ne alemde hiçbir fikrim yok ve koltukları da pek iç açıcı değil. araç elime geçtikten sonra eksikleri için sizinle irtibata geçmek isterim. Ben forumda yeni oldugum için özel mesaj atamıyorum. Bana özel mesaj atarsanız sevinirim.</div>