sizden tel rica edebilir miyim?
yada aşağıdaki sorulara cevap rica ederim.
3.5" yükseltme yapmak istiyorum.
orjinal 17 jantlarına hangi off road lastiğini önerirsiniz? (marka model)
tamponları değiştirmeden kullanım nasıl olur? çok zor şartlara zaten tecrübem müsait olmadığı için çok girmeyi düşünmüyorum.
şimdiden teşekkürler.
0544 508 9447 den arayabilirsiniz.
3,5" yukseltme kitleri var kullananlarda memnunlar test edildi diyebilirim.
tavsiye edeceğim lastik tamamen kullanım tarzınıza göre değişir. tamponda değiştirmeden kullanabilirsiniz. tecrübenizin olmadığından bahsetmişsiniz fakat size ancak tecrübeniz konusunda birkaç fikir söyleyebilirim.
ben her araba değiştirdiğimde artık araziye girmeyeceğim diyorum sonra ne oluyorsa kendimi arazide buluyorum. genelde de böyle olur. sonra pişman oluyorum. daha sonra bir bakmışsınız araç çamurdan çıkmıyor.ben ilk başladığımda bu nasıl iş yazık arabalara demiştim 15 sene oldu bırakamadım. sizin hakkınızdaki ( tanımasam da)
düşüncem bu işin kanınıza yavaş yavaş girdiğidir. bu iş lastik yükseltme lastik ile başlayıp devam eder gider.
size tavsiyem zaten aracınız üzerinde dört mevsim v.s lastik var biraz büyütmek için yine aynı türde bir lastik almayın.
lastik buyurse aracın yukselmesi gerekir cunku camurluklara surter
arac yukselırse lastık kucuk kalır yukseltme ve lastıği takım halinde düşünebilirsiniz.
tampon ve vinç yine bir takım opsiyonel olarak sepet diyebilirim. maliyet konusunda adım adım yaparsanız totalde pahalı olur 31 lastik alırsınız aracı yukseltırsınız 33 olsa daha iyi dersiniz lastik maliyetiniz iki katına çıkar.
o nedenle tam olarak iyi karar verip durması zor olan bu yolda duracağınız yeri iyi bilirseniz minimum maliyete çıkarsınız.
size şimdiden neta seyirler dilerim.