WJ 2003 yapabileceğim modifikasyonlar nelerdir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkangur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,612

serkangur

Yeni Üye
Yer
Bursa
Arkadaşlar merhaba,
2003 model Grand Cherokee 2.7CRD bir araç satın aldım. bu aracı araziye uygun hale getirmek istiyorum. bu araca uygulama yapan yada bilgisi olan arkadaşlar bana bilgi versinler lütfen.
aracım 110.00km, orjinal, lastik ölçüsü 235 65 17

öncelik sıram; yükseltme kiti, gps, lastik ve jant,üst sis.

şimdiden teşekkürler

jeep 003.JPG

Etiketler

Ynt: WJ 2003 yapabileceğim modifikasyonlar nelerdir?

resimler için teşekkürler,

sitede bu araç hakkında bilgisi olan başka arkadaşımız yok mu acaba??

YUKARIDA GÖRDğünüz aracı bostancı tar otoda yaptırabilirsiniz hiç problem değil. taroto.com.

merhabalar;

öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. 2 adet wj yi araziye hazırladık. sahipleri gayet memnunlar. arazi kabiliyeti güzel konforlu yakıtta da çok masraflı değil.

size yükseltme kiti,garmin gps, midland ve ya albrecht telsiz (telsiz montajını swr metre ile yapıyoruz), ön arka tampon, sepet, tepe sisleri ve diğer aksesuarlarda yardımcı olabilirim.

hazırladığım wj lerden örnekler;

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_1078.jpg

IMG_1082.jpg

IMG_1155.jpg

sizden tel rica edebilir miyim?
yada aşağıdaki sorulara cevap rica ederim.

3.5" yükseltme yapmak istiyorum.
orjinal 17 jantlarına hangi off road lastiğini önerirsiniz? (marka model)
tamponları değiştirmeden kullanım nasıl olur? çok zor şartlara zaten tecrübem müsait olmadığı için çok girmeyi düşünmüyorum.

şimdiden teşekkürler.

serkangur' Alıntı:
sizden tel rica edebilir miyim?
yada aşağıdaki sorulara cevap rica ederim.

3.5" yükseltme yapmak istiyorum.
orjinal 17 jantlarına hangi off road lastiğini önerirsiniz? (marka model)
tamponları değiştirmeden kullanım nasıl olur? çok zor şartlara zaten tecrübem müsait olmadığı için çok girmeyi düşünmüyorum.

şimdiden teşekkürler.

0544 508 9447 den arayabilirsiniz.

3,5" yukseltme kitleri var kullananlarda memnunlar test edildi diyebilirim.
tavsiye edeceğim lastik tamamen kullanım tarzınıza göre değişir. tamponda değiştirmeden kullanabilirsiniz. tecrübenizin olmadığından bahsetmişsiniz fakat size ancak tecrübeniz konusunda birkaç fikir söyleyebilirim.
ben her araba değiştirdiğimde artık araziye girmeyeceğim diyorum sonra ne oluyorsa kendimi arazide buluyorum. genelde de böyle olur. sonra pişman oluyorum. daha sonra bir bakmışsınız araç çamurdan çıkmıyor.ben ilk başladığımda bu nasıl iş yazık arabalara demiştim 15 sene oldu bırakamadım. sizin hakkınızdaki ( tanımasam da)
düşüncem bu işin kanınıza yavaş yavaş girdiğidir. bu iş lastik yükseltme lastik ile başlayıp devam eder gider.
size tavsiyem zaten aracınız üzerinde dört mevsim v.s lastik var biraz büyütmek için yine aynı türde bir lastik almayın.
lastik buyurse aracın yukselmesi gerekir cunku camurluklara surter
arac yukselırse lastık kucuk kalır yukseltme ve lastıği takım halinde düşünebilirsiniz.
tampon ve vinç yine bir takım opsiyonel olarak sepet diyebilirim. maliyet konusunda adım adım yaparsanız totalde pahalı olur 31 lastik alırsınız aracı yukseltırsınız 33 olsa daha iyi dersiniz lastik maliyetiniz iki katına çıkar.
o nedenle tam olarak iyi karar verip durması zor olan bu yolda duracağınız yeri iyi bilirseniz minimum maliyete çıkarsınız.
size şimdiden neta seyirler dilerim.

0544 508 9447 den arayabilirsiniz.

3,5" yukseltme kitleri var kullananlarda memnunlar test edildi diyebilirim.
tavsiye edeceğim lastik tamamen kullanım tarzınıza göre değişir. tamponda değiştirmeden kullanabilirsiniz. tecrübenizin olmadığından bahsetmişsiniz fakat size ancak tecrübeniz konusunda birkaç fikir söyleyebilirim.
ben her araba değiştirdiğimde artık araziye girmeyeceğim diyorum sonra ne oluyorsa kendimi arazide buluyorum. genelde de böyle olur. sonra pişman oluyorum. daha sonra bir bakmışsınız araç çamurdan çıkmıyor.ben ilk başladığımda bu nasıl iş yazık arabalara demiştim 15 sene oldu bırakamadım. sizin hakkınızdaki ( tanımasam da)
düşüncem bu işin kanınıza yavaş yavaş girdiğidir. bu iş lastik yükseltme lastik ile başlayıp devam eder gider.
size tavsiyem zaten aracınız üzerinde dört mevsim v.s lastik var biraz büyütmek için yine aynı türde bir lastik almayın.
lastik buyurse aracın yukselmesi gerekir cunku camurluklara surter
arac yukselırse lastık kucuk kalır yukseltme ve lastıği takım halinde düşünebilirsiniz.
tampon ve vinç yine bir takım opsiyonel olarak sepet diyebilirim. maliyet konusunda adım adım yaparsanız totalde pahalı olur 31 lastik alırsınız aracı yukseltırsınız 33 olsa daha iyi dersiniz lastik maliyetiniz iki katına çıkar.
o nedenle tam olarak iyi karar verip durması zor olan bu yolda duracağınız yeri iyi bilirseniz minimum maliyete çıkarsınız.
size şimdiden neta seyirler dilerim.

Serkan bey;

aracınızla araziye hiç girdiniz mi?

arkadaşlar,

3.5" yükseltme takıldı ve lastiklerimiz yükseltme ile uyumlu hale getirildi.
yarın fotolar geliyor...

arkadaşlar
yaptığımız başlangıç ile ilgili resimleri sunalım...

DSCN2152.jpg

Bu kasaları seviyorum çok ancak vergisi oldukça korkutuyor... Takibe alalım bakalım nasıl olacak... Kolay gelsin...

yükseltme kiti, iron rock
lastikler Lassa Competus AT 265 65 17
lastikler uzun yolda çok iyi performans verdi, bu mevsimde arazi performansı da bence çok yeterli

DSCN2155.jpg

DSCN2155.jpg

DSCN2154.jpg

DSCN2156.jpg

DSCN2156.jpg

Selamlar, aracınızı güle güle kullanın, ben arabanın tavanını çözemedim farklı bir görüntüsü var standart değil galiba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR