<div class="bbWrapper"><b>Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="dr.hunter" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
dr.hunter' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ülkemizden örnekler daha gerçekci gelir...Bu resimler çok güzel ancak gerçekci olursak(kendi adıma)sadece resim...Kesenin ağzı açılırsa neler çıkar ortaya neler...Link için teşekkürler...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
gerçekçi gelmeyen kısmı ne?<br />
<br />
sizin sorunuz : buydu<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="dr.hunter" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
dr.hunter' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar...Acaba 4.7 nin arazi için gerekli donanımlara cevabı nasıl..Yani yükseltme ,alt koruma,vinç vs. için nekadar uygun...Selamlar...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
bu soruya net cevaptır verdiğim link çünkü...<br />
bu link size sadece resim gibi gelebilir ama o resimler şunu söylüyor, bu aracın off-road a çok uygun olduğunu, modifiyede sınırın nerdeyse olmadığını, bu araç için üretilmiş çok fazla aksesuar olduğunu, çok fazla tercih edildiği için off-road üreten firmalar bu araç için dizaynlar geliştirdiğini, bırakın vinçi-alt koruma sacını bu araçla daha da ileri gidip bi çoğumuzun tr şartlarında yapamıycağından daha da öte modifiyeli hallerinin dünyada dolaştığını gösteren yeteince GERÇEKÇİ karelerdir...<br />
<br />
haaa siz şunu diyorsanız tr de bu araca kaç kişi modifiye yapmıştır o başka....ama bunu sormadınız ben de cevap vermedim...şu an ben 2'' yükseltilmiş mt lastik takılmışına her hafta sonu biniyorum, şu an benim bildiğim araziye bilfiil tam giren 5 tane wj kasa var bunlarda tamponlar, yükseltme kitleri vinç vs mevcut...<br />
<br />
off-road işi para işidir...<br />
ne kadar para o kadar rahat engel aşımı, o kadar fazla modifiye, o kadar iyi araç....<br />
yani tr de henüz yeni yeni 20 bin liralık araçlar modifiye edilip araziye çıkıyor, 50 yi geçmez çıplak fiyatı 30 milyarın üstü olan modifiye edilmiş araç, o nedenle tr de çok fazla satılık vs wj göremiyorsunuz, yani henüz araziye sokulacak araç fiyat bandına düşmedi, yani bu işle uğraşan insanların tercih fiyat bandında değil...<br />
bu fiyat bandına girmemesi off-road yapamadığ anlamına gelmiyor...örneğin diğer markaları yazmayim çok polemik olur ama net olarak söylerim size zj yi de xj yi de arazide çırpar atar, peşinden bile gidemezler...(aynı modifiyeler yapıldığını varsayarsak)</div>