wj angel far yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr__sercan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,668

dr__sercan

Ana Kamp
Yer
ERZURUM
arkadaşlar iki gün önce aşağıdaki linkte göreceğiniz angel farı aldım taktırdım, arkada far yükseklik ayarı vidası var fakat randımanlı değil, farlar (hem kısa , hem uzun) aydınlatmıyor. görüş mesafesi 5 metreyi geçmiyor. merceğin içinde metal bir perde var, alt ve üst olarak iki yarım küreye bölüyor ve üst kısmın ışığı geçirmesini engelliyor. usta bunun karşıdan gelen sürücünün gözünü almaması adına konduğunu belirtti. bu konuda tecrübesi veya fikri olan arkadaşlar varmı? saygılarımla...

http://www.sahibinden.com/grand_cherokee_angel_eyes_far_99-05_arasi_uyumlu_garantili_ve_si-21WQQaXQQ11902593WQQpXQQdisplayitem?

Etiketler
Ynt: wj angel far yardım

oncelikle hayırlı olsun angel lar fakat bu tip taiwan yada cin uretimi far mercekleri genelde plastik yada kalitasiz camdan yapilmis mercekler oluyor benim hondada basima geldi oradan biliyorum bunlarin caplarini bilmiyorum ama honda ninkilere reno marka araclarin mercekleri çap olarak uyuyordu ve gidip icindeki mercegi degistirip normal bir goruntu yani orjinal mercekli farin gosterdigi mesafeye ancak getirebiliyorduk neden reno cunki yerli ve yedek parca ucuz ve bol herhangi bi cikmacidan temin edebiliyorsunuz iki tane renault megane II farı olup bitiyor ugrasmaniza ve cile cekmenize gerek yok bence dedigim gbi mercek çapı ni bilemiyorum renault larinkilerle uyusuyormu diye

Ynt: wj angel far yardım

Ben kendi aracıma 2 sene önce E-Bay dan getirtmiştim çok memnun kaldım araçta kısalara xenon taktırmıştım hiç uzun farı kullanmak gereksinimi duymadım. Seninki arkadaşımızın dediği gibi olabilir Çin malı falan olabilir ürünün üzerine bakmanı tavsiye ederim , ben zamanında Türkiye'de bulamadığımından dolayı dışarıdan aldım çok kaliteli bir ürün.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri