Woswos motoru arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yigit uygur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,552

yigit uygur

Kamp I
1974 model Volkwagen (kaplumbağ) 1303 S Big model (çift manifoltlu) aracıma faturalı motor arıyorum.

Etiketler

Ynt: Woswos motoru arıyorum

selamlar,
0537 609 71 62 kaya oto bekir ustayı ararsanız size her konuda yardımcı olur. Bütün çıkma parçaları burada bulabilirsiniz.

yildo46' Alıntı:
slmlar kolay gelsin inşallah faturalı motorunuzu bulabilirsiniz motor olarak değilde, motor parçası gerek olursa yardımcı olabilirim.
Teşekkür ederim, elimde yatakları bozuk ve krank kırmış bir eski motor, bir de fatura alamadığım için ruhsata işletemediğim bir yeni motor var. Bu iki motordan bir yeni çıkar mı, ya da parça parça alıp toplasam nasıl olur ve daha pahalıya çıkar mı açıkçası kestiremediğim için faturalı 2. el bir motor arıyorum. Olur da bulamazsam ve bu iki motordan bir motor yapmaya çalışırsam sanırım parçalara ihtiyacım olacak. Bu durumda sizden yardım isteyeceğim. İlginize çok teşekkür ederim.

obas' Alıntı:
selamlar,
0537 609 71 62 kaya oto bekir ustayı ararsanız size her konuda yardımcı olur. Bütün çıkma parçaları burada bulabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Hemen arayacağım.

ne demek ben teşekkür ederim düştüğünüz durum aynı şekil benimde başımdaydı bende 3 adet motordan topladım inşallah uygun rakama komple faturalı bulur işinizi daha kolay halledebilirsiniz.

yildo46' Alıntı:
ne demek ben teşekkür ederim düştüğünüz durum aynı şekil benimde başımdaydı bende 3 adet motordan topladım inşallah uygun rakama komple faturalı bulur işinizi daha kolay halledebilirsiniz.
Obas'ın verdiği telefon numarasını aradım. Bekir Usta'yla konuştum, çok ilgili davrandı 1700 TL'ye faturalı 2. el motor gelecek dedi. 500 TL'sini devlete ödüyormuş. Bu yüzden fiyat biraz yüksek sanırım. Biraz daha araştıracağım. Tekrar teşekkürler

benim şuanda kpmple revizyonda vosvosum var, bir tanede sırada bekleyen var. Size vosovos konusunda her konuda yardımcı olabilirm. telefonum 0532 412 30 57 her konuda arayabilirsiniz.

faturalı çıkma motorların durumuda hep soru işareti, Bekir'in verdiği fiyatda motoru revizyon etmeye göre iyi görünsede ruhsata işletme&muayene masraflarıda eklenince sanırım aynı miktarı bulur. zamanının ekonomik aracı (amerikan araçlarına göre) malesef şimdilerde büyükler için oyuncağa dönüşmüş durumda. sizin durumunuzda olsam kendi motorunu yapardım, belki biraz daha yüksek maliyeti olabilir ama en azından motorun durumu hakkında ve ilerisi için kafamda soru işareti kalmazdı. yıllardır havasoğutmalı kullanan biri olarak şu fiyatlara çıkabilir diyemiyorum, çünkü parça fiyatları hemen her parçacıda aynı olsada, İstanbul'da alınan işçilik miktarları (motor işçiliği, rektifiye işçiği..vs ) diğer illere göre çok değişken ve yüksek kalıyor.

Olcay Bey, haklısınız, sanırım ben de öyle yapacağım, elimdeki iki motordan bir tane çıkartacağım ve eksik parçaları tedarik edeceğim, tabii bu arada çok uygun bir motor düşerse diye hala bakınıyorum. Elimdeki motorlardan biri kötü durumda, diğeri ise çok temiz ama faturasız. İlginize teşekkür ederim.

Selam arkadaşım kolay gelsin. Nazillide WW Süleyman usta var bende cep nosu yok ben de Sivasta yım size gsm verdiğim Mehmet Palamutçu 0 5424178889 Nazilli İveco servisidir, Süleyman ustanın işyeri komşusudur rica edersen cepnosunu size öğrenirler ,birde S ustaya sorun.Nazilli-Bodrum çok uzak deyil yardımcı olmak isterim. Mehmet ustaya ismimi verirseniz yardımcı olur. Selamlar.

Çok teşekkür ederim, arıyorum hemen.

Mehmet Ali Bey,
görüştüm Süleyman Usta'yla ancak o da aynı şeyi söylüyor, motor yok elinde 2 taneden bir tane çıkart, ruhsatla da uğraşma diyor. Sağolsun ilgilendi. Telefonu 0 532 342 19 51, belki diğer woswosçu arkadaşlara lazım olur telefonu.
Saygılar

Selam arkadaşım bende uzun süre WW kullandım,ilk arabam 1965 model 1200 motordu sonra 1973 model 1303 aldım iki aracıda severek kullandım,çocuklarım büyüyünce sığamaz olduk onun için WW çuluğu bırakmak zorunda kaldık Bencede evrakları olan eski motorunun bloğunu kullan,ww ana yatakları bildiğim kadarıyla içten-dıştan ölçülü oluyor anayatakların dış ölcüsü bloğa göre iç ölçüsü krank miline göre olacak motor yenilemeciler halleder diğer parçalarıda yeni motordan aktar mümkün olduğu kadar kendi malzemelerin kullan. Takımconta vs halledersiniz. Kolay gelsin selamlar.

Evet öyle olacak gibi zaten çıkma motor daha ucuza gelmeyecek belli oldu. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.