Wrangler 44" Boggers

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,734

CJ7V8

Aerodynamics are overrated.
Yer
Tarsus
İncirlik hava üssünün otoparkından çekilmiş 44 inch Bogger lı Wrangler :smiley: resimler telefondan olduğu için pek net değil.aşağı yukarı 2 sene önceydi.bir kere de trafikte gördüm bu canavarı.

44inch2.jpg

44inch3.jpg

44inch-1.jpg

Etiketler

Ynt: Wrangler 44" Boggers

punisher1905' Alıntı:
buda ne?
ülkemizde böyle şeyler varmıdır ya :D
sami bizde yapalım bunlardan birer tane ya :p

abi bu hiç bişe .incirlikte neler var bir görsen:smiley: . daha şimdi eve gelirken ışıkta 2008 Silverado 2500 ile yanyana durdum.yanlış görmediysem 36 inch lastikleri vardı.

Wrangler 44" Boggers

Söylencek hiç birsey yok .kullanmak isterdim ve çamurda batmak.pek batmaz herhalde çamurda:smiley:

jose andrio silva' Alıntı:
abi avrupadan gelme herhalde bogger lastikler benim tahminim turkiyede yok cantda gelme avrupadan kesin yani abi
avrupadan değil direk amerikadan gelme lastikler.

Sn.wrangler2008 aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Selamlar... saygılar...
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Makaslar dingilin altında..Nasıl sığdırmışlar o 44'' leri :smiley: Artikülasyon mesafesi yok gibi.. O lastik hiç mi inip çıkmayacak..? Anlamadım ama çok güzel duruyor yaw ;) Sami altıına baktınız mı? 44 mü kullanmış yoksa dana 60 oraya sığdırmış mı?

uğur tabi dediğin gibi artikülasyon mesafesi nerdeyse yok gibi.çamurluklarda kesme işlemi yapılmış gibi gözüküyor biraz.resmi ben çekmedim uğur abi bilmiyorum hangi def. kullanılmış.ben çekseydim kesin bakardım altına zaten ne var ne yok :smiley:

warnglerların şasi takozları cjlerinkinden 1 daha büyük oluyor benim bildiğim blacksahara nickli arkadaşınızın wranglerınada bakarsanız takoza erken oturuyor, cj7 kadar lastiiği yukarı çıkmıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR