Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak?
mecitakbal' Alıntı:
Arkadaşlar, benim 98 model 89 binde 2.5 tdi İlk sahibi olarak bir transporterim var. Bana artık büyük geliyor Ankarada şehir içinde kullanmaya artık zorlanıyorum. Şehiriçine giremiyorum vs, 4x4 jeep tipi bir araça merakım var. Bu sebeple aracımı satıp 4x4 bi araba satın almak istiyorum. Daha önce böyle bi konuya girdim ve duster inceledim kullandığımı araca göre sacının ince olduğunu kapı kollarının plastik olduğunu yazdım ve sağolsun arkadaşlar benimle dalga geçersine konuşmalar yaptılar. Ben bu konuda ciddi idim. Zaten piyasaya bu şartlarda ve özelliklerde başka alınacak araba yok gibi. Ya fiyatı pahalı ya aynı özellik yok. Diyeceğim ben arabamı satıp 4x4 duster almaya değecek ve değmeyecek önerinizi almak istiyorum.
Saygılar.
Merhaba mecit bey,
Yukarıda bahsettiğiniz mesajınızı hatırlıyorum. Hatta en dalga geçen de bendim yanlış hatırlamıyorsam.
Ancak mesajınızı bir daha okursanız, gerçekten ciddi, araştıran-soruşturan bir mesaj gibi durmadığını görürsünüz. Biz şöyle algıladık: Bir katılımcı geçerken uğramış, ortalığa bir laf atıp gitmiş...Şayet gerçekten ciddi olduğunuzu anlayabilseydik, dalga geçer gibi bir tavır takınmak haddimize olmazdı. Özür.
Bu sayfalarda çok değerlendirme var. Transporter-Duster karşılaştırması ve tercih sizin tercihiniz olabilir, bu konuda kimse net bir şey söyleyemez. Parayı verecek olan da, kullanacak olan da sizsiniz.
Biz kullanıcılar sadece kendi izlenimlerimizi yazabiliriz. Bu araba sizi dilediğiniz yere götürecektir, kuşkunuz olmaın. Kapı koluna kafanız takılmazsa, arabanın gidişinde, çekişinde, biniş/kullanım rahatlığında bir sorun yok.
Gerçi alır da memnun kalmazsanız ümiterkan gibi ben arabamı veremem ;D çünkü başka arabam yok ve bir daha alamam da.
Ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, beklentilerimiz aynı, araç ona cevap verir, bunu garanti edebilirim.
Herşey gönlünüzce olsun.