Www.eyvahkocamkaravanaldi.com

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,247

Etiketler
Ynt: Www.eyvahkocamkaravanaldi.com

yazınızı bir solukta okudum eşimede okutacağım :smiley: yeni yazınızı da sabırsızlıkla bekliyorum .

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Dilerim iyi geziler çıkarıp bizlere de aktarırsınız.
Selamlar.

Yazıları okuyunca kendimi şanslı hissediyorum. Çünkü allah kısmet eder birgün karavan alabilirsem eşimi alıştırmak zorunda kalmıcam çünkü karavan alma fikrini eşi aklıma soktu o benden daha hevesli ve merakılı. Ayrıca bu kadar güzel bir yazı için sizede teşekkürler çok samimi ve içten bir yazı yazmışsınız.

çok gezin çok okuyalım! harika bir anlatımı var. okumayı bitirir bitirmez yorum yazasım geldi.

hayırlı olsun başlık çok çarbıcı gezi paylaşımlarınız zevkle izleyeceğiz

Site oldukça samimi ve keyif vericiydi. Ben de eşimi ikna etmekte zorluk yaşıyorum. Siteyi ilk fırsatta eşime göstereceğim.

Ben aksine "Keşke kocam karavan alsa " diyorum.istisnai bir grupta yer alıyorum galiba.Ben aksine kocamı ikna etmeye çalışıyorum.
Ben Haziran 2008 den beri gezenbilir takipçisiyim.Bu konuyu görünce dayanamayıp, yazmaya başladım.Ben geneldeki bayanların aksine uzun yıllardır bir karavanımız olsa hayali içindeyim.İnşallah bu isteğimi gerçekleştiririm.Maddi durumla beraber eşimi ayarlamam lazım. :smiley:
Daha önceki bazı forumlarda bayanlarında forumlara katılması ile ilgili birşeyler okumuştum.O zamanlarda yazamadım.İş yoğunluğumdan.
İş yoğunluğunda kafamı rahatlatmak için gezenbilir forumlarını okuyorum.En çokta kendi karavanını yapanların forumlarını okuyorum.Sanki kendim karavan yapıyormuş gibi keyif alıyorum hemde bilgi ediniyorum.Sonuçta eşime karavancılığı sevdirmem için benim bilgilenmem gerekiyor.Inanın bu durumda benim işim daha zor.
Kendimi tanıtmadım kendimizi tanıtma forumu burası değil ama herhalde biraz dolmuşum bu forumda yazdım.
Ben endüstriyel tasarım yapıyorum.Eşimle beraber kendimize ait iş yerimiz var.4.5 yaşında bir oğlumuz var.Kısaca böyle diyelim.
Sizin adınıza gerçekten çok sevindim ve imrendim.Sağlıkla bol gezmeler....

iyi günlerde bol gezmek nasip olsun. ben sizin kadar cesur olamadığım için, önce bir çekme karavan ile 2 yaz denemesi yaptık. önce en güzel kamp alanlarına götürüp şirin göstermeye çalıştım. onunda hoşuna gittikten sonra motokaravan almaya karar verdik.
sizi ve eşinizi cesaretinden dolayı kutluyor, gezdiğiniz yerler ve gördükleriniz hakkında yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Karavanınız hayırlı olsun. Çok güzel bir yazı yazmış eşiniz. Yazıda dikket çeken bir kaç şeyi dile getireceğim.

Öncelikle eşiniz yumurtaları nereye koyacağını bilememiş. Cevabı burada:

http://r1.coleman.com/ProductImages/Full/807-224t_500.jpg

Bunları İngiltere'de her yerde bulursunuz. £1 cu dükkanlarda bol bol vardır. Avrupanin baska yerlerindede olduguna eminim. Turkiye'de nerede bulunur bilmiyorum. Ingiltere'ye vs. giden gelen birileri varsa rica edebilirsiniz. Zaten hafif bir plastik. Sadece dışı sert ve yumurtalarıda birbirinden ayrı tutuyor. Kırılması çok zor.

Dikkatimi çeken ikinci konu ise şu ki eğer yazıda dikkatim dağılıp yanlış okumamışsam yolculuk sırasında oğlunuz üst katta uyumuş. Bence buna kesinlikle müsade etmemelisiniz. Çok tehlikeli. Bununla ilgili karavan "Crash Test" videosunu youtube dan bulup izlemenizi öneririm.

Sizlere mutlu, huzurlu ve kazasiz yolculuklar dilerim.

uyarılarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. sevgiler :smiley:

Yukarida bahsettigim yumurtaligi bir sitede gordum. Size bildirmek istedim.

http://www.bahriyeli.com.tr/coghlans-yumurta-tasima-kabi.html

İlginiz için çok teşekkür ederim, Türkiye'de satılmasına sevindim. :smiley:

Öncelikle yüreğinize sağlık. Çok güzel bir yazıydı. Eşimin ilk sorusu ''karavanla gittiğimiz yerlerde kimin sohbet edeceğim ?'' cevabı sizden almış olduk. Çok teşekür ederim. İlgiyle sizi takip edeceğiz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR