www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 257
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,321

Etiketler
Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Bence herşeye rağmen bu güzel dayanışma birçok şeyi açıklıyor önemli olan çevremizdeki sizin gibi iyi olan gezenbilir ailesini kutlamak lazım.Şahsen offroad'a yeni yeni başlıyorum buradaki tecrübeleri başka yerde bulmak mümkün değil.Herşeyi yerinde yaşıyarak öğrenmek gerekir bence.
Bu arada gerçekten macera içinde macera yaşatıyorsunuz bizlere

Araçaları kurtardıktan sonra parkur sonunda yan yana hatıra fotosu yokmu nadir abi?

Sevgili Can,

Konuyu biraz daha açıp ayrı bir başlık halinde ister burada ister yönetim kısmında tartışmaya açsak ne dersin ?

Ennihayetinde Allah göstermesin birimizin tırnağı kırılsa bir sürü kişi üzülür burada, eğrisiyle doğrusuyla ne konuşulacaksa burada konuşalım ki sonradan edilen ahın vahın kıymeti olmuyor.

Sevgiler

expres' Alıntı:
hayretler içerisinde izliyorum, tam benlikmiş batan 5.araç olmayı çok isterdim
merak etme zaten gitseydin kesın sende batardın ) ) )

valla muthıs bır macera.yasadıklarınız fılm gıbı...nefesımı tutmus vazıyette takıp edıyorum.
tam bır dayanısma ve destek.
sonunda herkes camurdan kurtulup rahatlayabıldımı??

Araçlarla uğraşırken birden sağ tarafımızda orman içinden çıtırtılar gelmeğe başladı.Ulan inmidir , cinmidir deyu baltaları hazırlarken bir de baktık bizim Yücel ve 2 arkadaşı.Nerden duyduysa benim büyük bir ateş yaktığımı haber almış ve o canım köz mundar gitmesin diye sucuk ve ekmek sevkiyatında bulunmuş.Bir de ortama gelmek için uygun giyecekleri olmadığından orman içinden ve dikenler arasından bize ulaşmağa çalışmışlar.Yürüdükleri yol en az 1 km.Sağolasın Yücel baba. ;D

Ancak yemek molası esnasında dinlenme fırsatı bulduğumuzdan bende sucukekmek partisi ile ilgili resim yok.
Belki diğer arkadaşlarda vardır.

Cancım doğru söylüyorsun uğraştığımız hobi biraz riskli ama çok uzağa gitme herşeyi dört dörtlük yaparsın buseferde yılan sokar akrep sokar domuz saldırır vs vs Bu işin doğası gereği tehlikesi bitmez ama kimsede o gereken kurallara dikkat etmez ...

Samimi olmak gerekirse ben çok güvenliğe önem vermiyorum sende biliyosun ne gelirse Allahtan deyip geçiyorum ha doğrumu değil ama kendimden başkasınada zarar vermem çok dikkat ederim !

Bu iş için hakkıyla hazırlanmış araç dersen şu forumda sayılı , hakkıyla işi bilen dersen dahada sayılı... Ben kızdığın hususları çok iyi anlıyorum aynı şeyleri düşünüyoruz fotoğrafları ve fotoğraflarda çıkan surat ifadeni çok güzel analiz ettim

Unimog yanından kanalın kuşbaşı görünüşü

Meşhur kanal.Giren bir , girmeyen bin pişman. ;D

. maşallah valla ,ancak bitirebildim okumayı-resimleri incelemeyi,kah üşüdüm kah çoban ateşinde ısındım sanki okumuyor orada sizlerle beraber çabalıyordum.Gerçekten meşakatli bir çalışma,akıcı sürükleyici bir anlatımla bizlere o anları anlatan nadir bey kardeşimize ne kadar teşekkür etsek azdır.Çok dersler verecek bir macerayı önümüze buyrun hazmedin diye sundu.Tabi ki anlayana sivrisinek saz misalı!Hemen ardından Can yeğenimiz de can alıcı noktaları hedef alarak gayet güzel bir ifade ile ne olması gerektiğini vurguladı.
orada çile çeken bize bu görüntüleri aktaran nadir kardeşimize bir kez daha teşekkürler.....

Günler kısa.gene karanlığa kaldık.Ve biz hala ilk aracı kurtarmaya uğraşıyoruz.

Kimi zaman makara kullanıyoruz.

Burası Oktay'ın Range'in kaldığı yere giden yolun girişi.

Unimogla vinçleme yaparken makara kullanımı