KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Www.rhinooverland.com & Www.gezenbilir.com Araç Üstü Çadır Açık Arttırması
Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli. Teşekkür ederim. Sedat Açıl ile açık arttırma düzenlerkenki amacımız hem rhinooverland ı tanıtmak hem de forumda bir hareket yaratmaktı. Az da olsa yeni üye kattıysak ne mutlu bize.
birdaha açık arttırma düzenlermiyiz bilmiyorum ama farklı bir yöntem bulmamız gerekiyor sanırım son dakikaya saklamak yerine sohpet muhabbet devam ederken bir yandan teklif verilebilir. Zararına satış yaparken tanıtımımıza katkısı olsun diye düşündük ama açıkcası daha fazla hareket bekliyordum.
Yeni bir açık arttırma olsun isteyen dostlarımız çoksa tekrar düşünebiliriz ama kuralları da beraber gözden geçirmeliyiz
Hüseyin Bey,
Başta da dediğim gibi, güzel bir uygulama olmuş. Devamını dilerim. (Sadece sizin ürünleriniz için değil tabi, zarar etmenizi istemem)
Benimki sadece öneridir. Bu açık artırmayı kaçırmış birinin hezeyanı değildir. Araç üstü çadırım var.
Üstad estağfurullah böyle bir düşüncem olmadı. Ben sizi çok iyi anladım. bir yandan da gönlünüz biraz da foruma emek vermiş insanların kazanmasından yana galiba. ama gezenbiliri yıllardır takip edip her konudan haberi olup bir satır yazmamış bir sür arkadaşımız var. onları kazanmış olmak da güzel. hiçbir olumsuz düşünce ile yazmadım emin olabilirsiniz. ihaleye katılmayacak olup da fikir veriyor olmanız kendimizi değerli hissettirir.