WX 100 mü Prado mu ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scrambler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,836
Ynt: WX 100 mü Prado mu ?..

evet arkadaşlar vergi konusu bu işin en çok can sıkan yanı , aracın nerdeyse fiyatı kadar vergi alacak devletimiz öde öde bitmiyor ,bende çok arada kalmıştım pradomu land cruisermi diye özellikle vergi pradoda bir alt dilimden ödendiği için dha avantajlı idi ama sonra prado aks aralığı beni ürküttü vergiyide ödemeyi göze alarak land cruiseri aldım kendime göre doğru yapmışım bence 99-2000 model land cruise alınır 150 0000 km ler hiç bir şey değiş temiz bakılmış ise eğer aracı hem günlük hemde gerekli donanımlar ile arazide kullanayım diyorsanız hiç düşünmeden vx 100 alın derim

Etiketler
Ynt: WX 100 mü Prado mu ?..

Merhaba
Prado dizel 2009 almaya gitmeden yazini okudum ve bende vx 100 bakmaya basladim. 2005 model vx100 sifir km prada dizelden 4bin dolar daha hesapli.
Birde diyorum git al 2010 v6 motor vx200 prado dan 6bin dolar pahali sadece.
Turkiyeye tatile gelince butun parayi benzine vermek istemiyorum. V8 motor
Vx 200 dizelde 42 bin dolar. Benzinli v6 motoruda 30bin dolar.
Bir de siz inceleyin fiyatlari bakalim secim yapabilecekmisiz?
www.uis.com.sa
Buradan calculator kismini tiklayinca arac fiyatlarini goruyorsunuz.
3.75 sar=1 usd kur.
1000sar=400 tl
Dua ile

Ynt: Wx 100 Mü Prado Mu ?..

Ismqil' Alıntı:
Birde diyorum git al 2010 v6 motor vx200 prado dan 6bin dolar pahali sadece.

VX 200 ile Prado 120 nin çekiş sistemleri aynıdır, her iki araçtada Torsen T3 orta diferansiyel görev yapar, 'ATRAC' (Aktif Çekiş Kontrol Sistemi) destekli sürekli dört çeker her an tekerleklerden gelen verilere göre çekiş dağılımını ayarlar, bir tuş ile devreye alınabileh orta kilit ayrıca mevcuttur, Prado 150 lerde ise ilave olarak arka dif. kilidide vardır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR