Abilerim ilginiz için teşekkür ederim heralde 97 veya 98 alacağım yalnız 98 alırsam temmuzu beklemek zorunda gibiyim şimdilik babam bekle temmuzu diyor vergiden düşsün filan diyor ???
Araçtaki modifikasyonla ilgili tar oto ile görüştüm bana verdikleri fiyatları şöyle yazim size gezenbilir indirimiyle; Barış abi evet yükseltme vs. düşünüyorum;
Skyjacker 3 inch yükseltme kiti : 1100$ yalnız 4,5 inch yapmaya karar verdim fiyatı biraz daha artacak
warn vinç : 1250$
15x10 procomp jant : 900$
Buschwaker dodik : 750$
Arb tampon : 1200$
Lastikte marka model karar vermedim : 1500 tl ayırdım
tavana sepet : 750 tl gibi gider dedi Atilla usta
Moonvisor : 700$
Şu an aklımdan bunlar geçiyor yalnız arkaya demir tampon almalımıyım sizce ona karar vermiş değilim yalnız araç çok güzel olur gibime geliyor ;D
Gelelim dif kilitlere babam lsd olması yetermi ve önede lsd bulabilirmiyiz diye bana soruyor sizce napmalıyız
Şnorkel şu an için düşünmüyorum çünkü babam gerek yok diyor bir tek eksik o kalacak gibi ama onuda kısa bir sürede hallederim okul harçlıklarından ayırmak gerekecek ;D
Birde country ile sport arasındaki farklar nelerdir ,parçaları aracı aldığımda kimden temin etmeliyim,98 model mtvsi ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim yardımlarınız için çok teşekkürler