XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,929
Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

ulusotomotiv' Alıntı:
bence yapılı hazır bi araç al derim bilinen tarsustymışsın çünki

Aslında olabilir ama kendim hazırlamayı düşünüyorum zaten hemen hemen aynı paralara denk geliyor ama yorulmamış olur diye düşünüyorum.

Etiketler

concrete' Alıntı:
35000 tl harcadığın 97 model, yaklaşık 200.000 km de bir aracın olacak elinde. Bu rakam senin marka ve model seçeneklerini oldukça arttırır. Eğer amacın araçsa, bence iyi bir tercih. Ancak araç sadece araçsa, tekrar değerlendirebilirsin.

Sadece arazi kullanımı için kullanılacak bir araç bencede çok güzel oluyor buna değer

kilometre biraz fazla gibi ama güzel gözüküyor..............http://www.sahibinden.com/xj_4_0_limited_off_road-47WQQaXQQ13969074WQQpXQQdisplayitem

ben topluycam dersenizde bu hesaplı alınırsa masraf yapılırr http://www.sahibinden.com/cherokee_limited_4_0_meraklisina_-53WQQaXQQ14530282WQQpXQQdisplayitem

Ayhan abi ben 97,98 veya 99 model düşünüyorum babam şu aracı alalım diyor fiyatta anlaşırsak bunu alabiliriz

http://www.sahibinden.com/super_jeep_choroke_sport-15WQQaXQQ14513357WQQpXQQdisplayitem

Fatih resimlerden bayağı güzel gözüküyor.Tamponlar vinc falan... :smiley:

Sami abi evet yeni buldum bunu babamında çok hoşuna gitti fiyatı verdik yarın dönecekler eğer anlaşırsak haftaya gezioruz unutma: ;D

Valla Sami abi şimdi babamı atlattık satıcıda sıra onuda atlattıkmı tamamdır araba 71,000 km de 99 model bunu biraz vergisi yüksek diğerlerine göre ama olsun lpg filanda yok

lastik jant koyuldumu ki koyulur güzel olur

Konmazmı Ayhan abi birde dodik unutmamak lazım hayali bile süper umarım bize kısmet olur:smiley:

vergi olarak çok abuk bir rakam çıkıyor ... kasko değeri düşülüp işlem yapılırsa ne olur bilmem

abi evet bunların vergisi dediğin gibi saçma bir rakam çıkıyor ama bu modelde kasko indirimi oluyormu yoksa 12 yaşından sonramı oluyor

kasko değerleri bildiğim kadarı ile 95 ten başlıyor ve bu senin baktığın araç için dilekçe verip bir alt dilimden yaralrlanabiliyorsun

BİR ALT DİLİMDEN SENİN ARACIN 7 .. 11 yaş diliminde dilekçe verince 12 ... 15 yaş diliminden hesaplanacak yıllık 1974.00 TL

gözüküyor :-\ bence çok model olsun diye bu para ödenmez :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR