KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
araç konya meramdadır, kapalı garaj arabasıdır, zaten resimler herşeyi anlatıyo bişey söylememe gerek yok. fiyat kaba 140.000 pazarlık payı düşerse 135 nakit olursa 130 ciddi alıcılara 120.000 son fiyattır. araziyle takas yapmıyorum. lütfen sacmasapan mesajlar atmayın beni daha fazla kahkahaya boğmayın. değerinde tankerle takas düşünebilirim
Henüz çıkmadılar bir filizlensin en kısa zamanda ekleyeceğim fotoğrafları . Yalnız resim nasıl yükleniyor?
Bi dakka ya ben tecrübeli olandım... Kafam karıştı.. ehem düzeltiyorum. Fotobucketten yüklüyorum soğanları cücükleriyle birlikte..
Henüz çıkmadılar bir filizlensin en kısa zamanda ekleyeceğim fotoğrafları . Yalnız resim nasıl yükleniyor?
Bi dakka ya ben tecrübeli olandım... Kafam karıştı.. ehem düzeltiyorum. Fotobucketten yüklüyorum soğanları cücükleriyle birlikte..
Hevesinizi kırmak istemem ama çok amatör bir modifikasyon. Size grand wagoneeri tekrar hatırlatmak isterim. Ateş beyin babası yüzünden alacağı yok bari siz kaçırmayın. Verdiğim yakıt verilerini unutmayın. Şehirin çooookkk dışı 120-140 krş. Tam sizlik..