XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,188
Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

memorian' Alıntı:
[attachment=1]

araç konya meramdadır, kapalı garaj arabasıdır, zaten resimler herşeyi anlatıyo bişey söylememe gerek yok. fiyat kaba 140.000 pazarlık payı düşerse 135 nakit olursa 130 ciddi alıcılara 120.000 son fiyattır. araziyle takas yapmıyorum. lütfen sacmasapan mesajlar atmayın beni daha fazla kahkahaya boğmayın. değerinde tankerle takas düşünebilirim

Resimden anlaşılmıyor lastikler yenimi? Birde bahçeme ektiğim soğanlarla takas düşünürmüsünüz? şimdiden teşekkür ederim..

Etiketler

sonrada böyle yapayım diyorum ;D[attachment=1]

ateş.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Resimden anlaşılmıyor lastikler yenimi? Birde bahçeme ektiğim soğanlarla takas düşünürmüsünüz? şimdiden teşekkür ederim..
olabilir soğanların resimlerini yollayabilir misiniz?

Abi bu ne muhabbettir zehirli mantar mı yediniz ;D

Valla gece gece fena oldum gülmekten ...

arkadaşlar ben ne alıcakmışım diye sor dedi babam ???

tam 500 lira bürüt maaşım var kiracıyım 5 çocuk var bende yakıtın önemi yok kazancım iyi ben ne alıym ???

bu bizim komşumuzun arabası ben yapımında yanındaydım kullandımda ;D ;Dçok para harcadı çokkkk[attachment=1]

18.jpg

memorian' Alıntı:
olabilir soğanların resimlerini yollayabilir misiniz?

Henüz çıkmadılar bir filizlensin en kısa zamanda ekleyeceğim fotoğrafları . Yalnız resim nasıl yükleniyor?
Bi dakka ya ben tecrübeli olandım... Kafam karıştı.. ehem düzeltiyorum. Fotobucketten yüklüyorum soğanları cücükleriyle birlikte..

ates' Alıntı:
bu kaça yapılıyor ???

ateş bey aracınızı bu hale getirmeniz için daha önünüzde çok uzun zaman var bunlar bi anda olucak işler değil, önce sabırlı olmayı öğrenin lütfen

alpaslanepli' Alıntı:
Henüz çıkmadılar bir filizlensin en kısa zamanda ekleyeceğim fotoğrafları . Yalnız resim nasıl yükleniyor?
Bi dakka ya ben tecrübeli olandım... Kafam karıştı.. ehem düzeltiyorum. Fotobucketten yüklüyorum soğanları cücükleriyle birlikte..

yok ben soğan satmıycam yanlış anladınız arazidede kullanıcam arabamı :-[

ayhanbursa' Alıntı:
bu bizim komşumuzun arabası ben yapımında yanındaydım kullandımda ;D ;Dçok para harcadı çokkkk

Hevesinizi kırmak istemem ama çok amatör bir modifikasyon. Size grand wagoneeri tekrar hatırlatmak isterim. Ateş beyin babası yüzünden alacağı yok bari siz kaçırmayın. Verdiğim yakıt verilerini unutmayın. Şehirin çooookkk dışı 120-140 krş. Tam sizlik..

ateş bey yakıt ve vergi önemlimi bilelim o açıdan yardım etsinler bize

alpaslanepli' Alıntı:
arkadaşım filizlenmemiş soğanla takas yapamıyoruz. aracımız acil ihtiyaçtan satılık kusura bakmayın

yakıtın ve verginin bir önemi yok aylıktan artan 50 lira ile halledicem hepsini
servis yönünden nasıl bir bütçe ayırmalıyım ???

ben yatıyorumm ama burdan aldığım bilgilere göre be sanırım...xjee lerden alıcam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR