XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,999
Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

Ynt: Arazi İçin En Uygun Jeep Modeli ?..
« Yanıtla #17 : Dün 17:13:28 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Country mi? sport mu? konusunu bence tartışmamak gerek. Evet insan almadan önce bir sürü kriter belirliyor. Ama gel gelelim aradığımız araç 2. el!
Bu sebeple ana kriter temizlik. Araç ne kadar temiz? Benimde renk takıntım vardır mesela. Ama aradığım renkte temizini bulamadım. Ve gittim hiç aklımda olmayan bir renk aldım. Neden? Çünkü kaçırılmayacak kadar temiz bir ZJ idi..
Biz kararımızı modelde verelim. Ne arıyoruz? XJ mi? O zaman temiz bir XJ nin peşine düşelim. Ama sport çıkar ama country. Neticede bunlar donanım farklılıkları.
Saygılarımla...alpaslan ............... ben burdan anlıyacağım lpg uyar sanırım ....xje .. yede

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Ateş bey siz üstünüze alınmayın Ayhan beyle hala aşamadığımız noktalar var ondan agresifim. Siz istediğinizi sorabilirsiniz. Hesap numarasını katdettiniz değil mi?

online olarak havale bile yaptım ,anlamadığım benim hangi aracı almam gerektiği? bukadarmı toplamda fikirleriniz daha hiç yardımcı olamadınızda !!!

jeep mi satıyorum dersem ileride gene burdaki arkadaşlar mesala siz alpaslan bey yardımcı olurmusunuz

alpaslanepli' Alıntı:
Heeey Allahım yaaa!! Bakın Ayhan bey beni yardımcı olmamakla itham ediyorsunuz ama takmışsınız yakıta. Normalde sabırlı bir insanımdır ama yeter artık. Size daha demincek! uydurduğum kesinlikle bana ait olan biir cümle söyleyeceğim hiç kusuruma bakmayın.
''Aslan besleyen yemini düşünmez koçum!'' Ahada süper oldu aklıma şimdi geldi ama atasözü gibi bunu ben imza kısmımda kullanayım. Birileri sahiplenmeden..

alpaslan bey bence bulduğunuz cümle süper ve inanın bana çok yaratıcısınız. imza olarak kullanılabilir, yine takdir size kalmış ama benimde şimdi aklıma geldi başına mesela şöyle bişeyde yazılabilir diye düşündüm 'abi zj 5.2 V8 çok yakıyomu'
tamamlayıcı olur

kısmet alıcam bir jeep artık şart oldu bende insanım benimde özentilerim var

ates' Alıntı:
online olarak havale bile yaptım ,anlamadığım benim hangi aracı almam gerektiği? bukadarmı toplamda fikirleriniz daha hiç yardımcı olamadınızda !!!

Estağfirullah ateş bey size fikirlerimiz bitermi. İsterseniz bir arkadaşta! grand wagoneer diye tabir edilen sadece 93 yılında üretilmiş özel bir ZJ var. Motor istiyor araba. Bu haliyle sizin için sıkı bir pazarlıkla 22-23 bin gibi bağlarım arabayı. Tanıdığım ustalarada motoru maksimum 8 bine yaptırtırım. Siz bir 30 bin daha havale edin hazır bilgisayar başındayken kaçmasın araç. Talibi çok çünkü..

tam bir soru cevap sıralaması yaratmışsınız arkadaşlar,birde kafiye olarak failatün -failatün -failün veznine oturtun mutlaka dizini :D
ama ben ne alıcam şimdi ?????

grand wagoneer olarak bi araç yok ben baktım olsa lpg ye uyumlumu öğrenirdim

memorian' Alıntı:
alpaslan bey bence bulduğunuz cümle süper ve inanın bana çok yaratıcısınız. imza olarak kullanılabilir, yine takdir size kalmış ama benimde şimdi aklıma geldi başına mesela şöyle bişeyde yazılabilir diye düşündüm 'abi zj 5.2 V8 çok yakıyomu'
tamamlayıcı olur

İyi fikir çok beğendim. Pratik zekanıza hayran kaldım. Benim ZJ kıpkırmızı. Bide krmızı bir ZJ animasyonu buldummuydu bu yazının altına öfff be süper olur he..

Ben burdaki muhabbetinizi hic anlamadim Saat gec oldu ondanmidir nedir Yoksa kafa yapiyosunuzda benmi sazan kaldim :smiley:

erol bey siz hak verin ne güzel oldu dimi ileride soracak arkadaşa bu sayfayı söyliyeceğiz oda mutlu bizde mutlu

ufukozkan' Alıntı:
Ben burdaki muhabbetinizi hic anlamadim Saat gec oldu ondanmidir nedir Yoksa kafa yapiyosunuzda benmi sazan kaldim :smiley:

ben araba alıcam ufuk bey siz ne tavsiye edersiniz ??? arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyolar yeni üyeyim yardımlarınıza ihtiyacım var.

ayhanbursa' Alıntı:
grand wagoneer olarak bi araç yok ben baktım olsa lpg ye uyumlumu öğrenirdim

Bakın öncelikle karşınızdaki insanın bilgisine saygı gösterin. Lafınızın nereye vardığına dikkat edin. Böyle bir araç yok dediğiniz vakit beni yalancılıkla itham etmiş olursunuz. Dünkü adam olarak benim gibi yıllarını vermiş biriyle nasıl olurda böyle bir konuyu tartışma cürretini gösterirsiniz. Sonra adımız agresife çıkıyor. Hayret bişiiii!!!

ates' Alıntı:
tam bir soru cevap sıralaması yaratmışsınız arkadaşlar,birde kafiye olarak failatün -failatün -failün veznine oturtun mutlaka dizini :D
ama ben ne alıcam şimdi ?????

anladığım kadarıyla aklınız karışmış.. crossfire yeterli bütçeniz yoksa sizi memnun edebilecek bi araç, gelir durumunuzu bilemiyorum ancak daha yüksek limitlere çıkabilirseniz ben grand wagooner yerine suzuki maruti tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR