KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tamam ama niyetim kızdırmak değil ... ben anlatamadım parça çok pahalı olurmu otamatik düşünüyorum sorun olurmu bide vergi çok diyorlar bunları okuyorum ama çelişkide kalıyorum ... bana şahin gibi olsun ama jeep olsun istiyorum araziyede pek girmiycem o açıdan
ERLER Mersin'deydi tamam şimdi hatırladım. Bu konuyuda o açtı zaten
Ayhan bey sizde avatardakiyle takılın bir müddet sesi iyidir pııırrrrrrr pııırrrrrr... az yakar yedek parça derdide yok.
birde satıyorum deyince satılırmı hani bilgi olursa daha sonra herkes okur fayda olur diye düşünüyorum bide bu araçlar hep 4 çeker de mi gider şaft an ayırsak yakıta etkisi olurmu
birde satıyorum deyince satılırmı hani bilgi olursa daha sonra herkes okur fayda olur diye düşünüyorum bide bu araçlar hep 4 çeker de mi gider şaft an ayırsak yakıta etkisi olurmu
Tabi ön şaftı sökün az yakar. Zaten bu salak Amerikalılar niye koymuşsa bu şaftı. Gereksiz bir parça. Ben söktüm demirciye kilo işi sattım. O paraylada personele cornette ısmarladım. Bir alana bir bedavaydı iyi oldu sıcaklarda..
yav benim anlamadığım bu konu ne kadar çabuk ilerliyo arkadaş herkes geyiğe sarmış ben eve gelip bi heyecanla konuyu açtım aklımdakileri unutmamak için yazdım hepsini yolladım meğer böyle olduğunu bileydim önce iki muhabbetin belini kırardım resmen damdan düşmüşüm konuya
burda hakan hocaya cevap hakkı doğabilirdi bütün hakanları fatih diye düzelttim başıma iş almak istemedim konu karışmasından çok mesajı yazarken benim devreler hafiften yanmış alpaslan abim sen benim canımsın haberin olsun
raporumda ekspertiz gibi hakkaten
buna cevap isterim sonra silip silmemenize bişey diyemem ama kanaatimce kalsın ileride fikir alıcak arkadaşlar faydalanır ;D ;D ve ben böyle bir şeyi yükseltme kiti yaparsam arazi için olrmu diye size soruyorum buda sondur başka yok :[attachment=1]
buna cevap isterim sonra silip silmemenize bişey diyemem ama kanaatimce kalsın ileride fikir alıcak arkadaşlar faydalanır ;D ;D ve ben böyle bir şeyi yükseltme kiti yaparsam arazi için olrmu diye size soruyorum buda sondur başka yok :[attachment=1]
öncelikle aramıza hoş geldiniz, arazi ve şehir kullanımınızı yüzde olarak verebilirseniz daha iyi yorum yapabiliriz, verdiğiniz kriterler çok yetersiz
saygılar
Bu iş ne istediğinizi bilmekle aşılır sayın Bursa. Deredere dayı sordu soruyu aldı cevabı tak gitti çekti altına gelin gibi XJ'yi..
Ama sizin gibi ne yakar? ikinci eli var mı? Yok efendin elimde patlar mı? Gaz yapar mı? uyku kaçırır mı? diye incik cincik ederseniz ohooo işimiz zor.
Deredere dayı sonuç aldı sonuç ne diye sesi çıksın. Artık Xj sinin sesi çıkacak..
Ynt: Arazi İçin En Uygun Jeep Modeli ?..
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2009, 20:30:28 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
Tek aracınız mı olacak? En önemli kriter bu. İkinci araç olacaksa eyvallah CJ, ama tek araç olacaksa hayatının hatası. Rubicon'ada eyvallah ama ya bütçe!?!
Siz bütçe ve kaçıncı araç kriterlerini yazın bi öncelikle o zaman buradan sonuç daha sağlıklı çıkar...