XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,056
Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

tamam ama niyetim kızdırmak değil ... ben anlatamadım parça çok pahalı olurmu otamatik düşünüyorum sorun olurmu bide vergi çok diyorlar bunları okuyorum ama çelişkide kalıyorum ... bana şahin gibi olsun ama jeep olsun istiyorum araziyede pek girmiycem o açıdan

Etiketler

ERLER Mersin'deydi tamam şimdi hatırladım. Bu konuyuda o açtı zaten :smiley:
Ayhan bey sizde avatardakiyle takılın bir müddet sesi iyidir pııırrrrrrr pııırrrrrr... az yakar yedek parça derdide yok.

birde satıyorum deyince satılırmı hani bilgi olursa daha sonra herkes okur fayda olur diye düşünüyorum bide bu araçlar hep 4 çeker de mi gider şaft an ayırsak yakıta etkisi olurmu

ayhanbursa' Alıntı:
birde satıyorum deyince satılırmı hani bilgi olursa daha sonra herkes okur fayda olur diye düşünüyorum bide bu araçlar hep 4 çeker de mi gider şaft an ayırsak yakıta etkisi olurmu

Tabi ön şaftı sökün az yakar. Zaten bu salak Amerikalılar niye koymuşsa bu şaftı. Gereksiz bir parça. Ben söktüm demirciye kilo işi sattım. O paraylada personele cornette ısmarladım. Bir alana bir bedavaydı iyi oldu sıcaklarda..

yav benim anlamadığım bu konu ne kadar çabuk ilerliyo arkadaş :D herkes geyiğe sarmış ben eve gelip bi heyecanla konuyu açtım aklımdakileri unutmamak için yazdım hepsini yolladım meğer böyle olduğunu bileydim önce iki muhabbetin belini kırardım :D resmen damdan düşmüşüm konuya :D

burda hakan hocaya cevap hakkı doğabilirdi bütün hakanları fatih diye düzelttim başıma iş almak istemedim :D konu karışmasından çok mesajı yazarken benim devreler hafiften yanmış :D alpaslan abim sen benim canımsın haberin olsun :smiley:
raporumda ekspertiz gibi hakkaten :smiley:

okudum hepsini kahkaha atmaktayım. :D :D hocam bizim arkadaş 89 şahini yükseltmeyi düşünüyo sizce arazide performans alabilir miyiz (araç beyaz)

buna cevap isterim sonra silip silmemenize bişey diyemem ama kanaatimce kalsın ileride fikir alıcak arkadaşlar faydalanır ;D ;D ve ben böyle bir şeyi yükseltme kiti yaparsam arazi için olrmu diye size soruyorum buda sondur başka yok ::smiley:[attachment=1]

123456.jpg

memorian' Alıntı:
okudum hepsini kahkaha atmaktayım. :D :D hocam bizim arkadaş 89 şahini yükseltmeyi düşünüyo sizce arazide performans alabilir miyiz (araç beyaz)

Eğer kapıları yukarı doğru lamborgini sitili açılıyorsa olabilir. Birde arkada grand saloon yazısı olmalı ama arazi performansı için.

ayhanbursa' Alıntı:
buna cevap isterim sonra silip silmemenize bişey diyemem ama kanaatimce kalsın ileride fikir alıcak arkadaşlar faydalanır ;D ;D ve ben böyle bir şeyi yükseltme kiti yaparsam arazi için olrmu diye size soruyorum buda sondur başka yok ::smiley:[attachment=1]

Sizede ATV öneririm polaris 600cc aynı işi görür. keyifli forumlar..

derdere beyimiz aldı aracını hiç sesi çıkmıyorrr

ates' Alıntı:
arkadaşlar merhaba ben bir araç alıcam ne tavsiye edersiniz ;D ;D ;D ;D ;D
...işte yardım edilebilecek bir yeni jep sevdalısı ::smiley: ;D ;D

ates' Alıntı:
arkadaşlar merhaba ben bir araç alıcam ne tavsiye edersiniz ;D ;D ;D ;D ;D

öncelikle aramıza hoş geldiniz, arazi ve şehir kullanımınızı yüzde olarak verebilirseniz daha iyi yorum yapabiliriz, verdiğiniz kriterler çok yetersiz
saygılar :D

ayhanbursa' Alıntı:
derdere beyimiz aldı aracını hiç sesi çıkmıyorrr

Bu iş ne istediğinizi bilmekle aşılır sayın Bursa. Deredere dayı sordu soruyu aldı cevabı tak gitti çekti altına gelin gibi XJ'yi..
Ama sizin gibi ne yakar? ikinci eli var mı? Yok efendin elimde patlar mı? Gaz yapar mı? uyku kaçırır mı? diye incik cincik ederseniz ohooo işimiz zor.
Deredere dayı sonuç aldı sonuç ne diye sesi çıksın. Artık Xj sinin sesi çıkacak..

Kamp III

Ynt: Arazi İçin En Uygun Jeep Modeli ?..
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2009, 20:30:28 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Tek aracınız mı olacak? En önemli kriter bu. İkinci araç olacaksa eyvallah CJ, ama tek araç olacaksa hayatının hatası. Rubicon'ada eyvallah ama ya bütçe!?!
Siz bütçe ve kaçıncı araç kriterlerini yazın bi öncelikle o zaman buradan sonuç daha sağlıklı çıkar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR