XJ Cherokee Naturel safety switch sorunu yardım..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GYRY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,900

GYRY

Kamp II
Yer
istanbul
Arkadaşlar bu parça aracta" P" konumunda ilk starter yani çalışmasını sağlıyor.Bendeki arızalı olduğu için araç ilk alışmasında sorun yaşıyorum. Elinde çıkma olan veya tedarik edebilen varsa benimle irtibata geçebilirlermi acaba..
Mert

5f1c_12.jpg

REPJ506402.jpg

Etiketler
Ynt: XJ Cherokee Naturel safety switch sorunu yardım..

Burada detayli bilgi var.

Sifir amerika da dunyanin parasi Turkiye de fiyatini sormaya bile gerek yok bence

http://go.jeep-xj.info/HowtoNSSrebuild.htm

http://www.jpmagazine.com/techarticles/drivetrain/154_0805_1987_2001_jeep_cherokee_neutral_safety_switch/index.html

eliize sağlık.E bay da 40$ a buldum ancak Amerika teslimi.Türkiye ye göndermiyorlar.

Yani USA fiyati 240 - 300 arasi. Turkiye de nerde bulunur ona da bakmak lazim. Ozelden bir cikmacinin telefonunu atiyorum simdi istersen bir ara sansini dene en azindan fiyatini ogren derim. Bu arada araci P de degil bosta calistir.

Eegr elinde parca var ise ve fiyati da uygunsa tamire giris derim. En azindan fiyati belli yeri belli eklinde kini iyice bozsan bile yerine kayulabilecek bir tane var

araba çalışıyormu?iptal ederseniz çalışır ancak her viteste çalışır.d iken çalışır devam eder gidersiniz,

tesekkürler arkadaşım.40$ sıfır getirttim.sorun giderildi:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR