xj kasa model secımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,519

bekko

Kamp I
Yer
kas antalya
Arkadaslar selam, forumu ıyıden ıyıye ınceledım ama eskı model xj lerın tercıh edılmemesı yonundekı kanıyı anlayamadım , acaba parca fıyatlarından ve bulunabılırlık konusundan mı kaynaklı? yoksa kronık sorunlarımı mevcut? ornek temız bır 92 93 model hıgh output tercıh edılebılırmı? sımdıden tesekkurler

Etiketler

Ynt: xj kasa model secımı

Temiz bir XJ her zaman iyi bir alternatifdir, dunyada yanilmiyorsam 4,5 milyon satmis bir arac icin yedek parca sorunu nasil olabilirki??? Bence temiz bir arac bulursaniz kacirmayin...

bencede xj yakıtı sorun olmassa tabiki, parçada sorun yok çünkü. yeni sattım 90 xj,mi, şimde feroza aldım,ama xj başka.

XJ de 91-92 model motor yonunden kuvvetlidir...sanzuman olarak sizi uzmez... temiz bakimlisini bulursaniz omur boyu kullanirsiniz... yakit olarak 2.0 benzinli bir aracin yaktigini lpg ile yakarlar...

Eski derken ne kastettin85 XJ parçası bulmak için kendimi yırttım gerçekten. Sağ aynası stok olarak yok mesela. Türkiye'de de bulabildiğim tek ayna maşallah yaklaşık 800 lira civarındaydı. Amerika'dan getirtmek zorunda kaldım, bir ayna benim için 6000 kilometre kat etti. :D Bu kadar eski arabanın ancak o zorlukta yedek parçası olur ama.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR