Off-road ağırlıklı kullanacaksam kesinlikle XJ. Seçenekli 4 çeker sistemi ilk hoşuma giden unsuru. Arka aksın makaslı oluşuda büyük avantaj. Arka diferansiyinde standardı dana 44 olsaydı tadından doyulmazdı.
Asfalt ağırlıklı kullanacaksam kesinlikle ZJ. Sürekli 4 çekerin avantajı ile mutlak daha iyi yol tutuş, dört helezonla daha çok konfor, daha güçlü, daha aksesuarlı ve V8. Yani muhteşem V8 homurtusu.
Ben yumuşak süspansiyonu ve o kasasıyla standart ZJ'nin, standart XJ'den asfaltta daha iyi yol tutacağını pek sanmıyorum, piste çıkartıp denemedim ama XJ kontrolü daha kolay bir araç ZJ.ye göre. Çok ufak çünkü, ön arka aks arası baya kısa, özellikle arka süspansiyonu baya sert, daha alçak. Viraj içinde gazlamadıkça 2 çeker olması dez avantaj değil... Aracımın standart halini hatırlıyorum, GTI gibiydi ;D kısa, küçük, sert ve atak...
Off-road ağırlıklı kullanacaksam kesinlikle XJ. Seçenekli 4 çeker sistemi ilk hoşuma giden unsuru. Arka aksın makaslı oluşuda büyük avantaj. Arka diferansiyinde standardı dana 44 olsaydı tadından doyulmazdı.
Asfalt ağırlıklı kullanacaksam kesinlikle ZJ. Sürekli 4 çekerin avantajı ile mutlak daha iyi yol tutuş, dört helezonla daha çok konfor, daha güçlü, daha aksesuarlı ve V8. Yani muhteşem V8 homurtusu.
Resimleri ile XJ, ZJ, WJ modellerini ve bunların arazi şanzımanı, 4x4 sistemleri, süspansiyon sistemleri, yerden yükseklikleri, aks mesafesi gibi 0ff-road performanslarını belirleyen teknik özellikleri açısından kıyaslayan bir tablo var mıdır?
benimde fikirlerim günden güne netleşiyor arkadaşlar, bu konu başlığı altında deneyimlerini ve bilgilerini anlatan herkese teşekkürler.
ve bende genelde off road ve sadece zorunlu durumlarda şehir içi kullanacağımdan dolayı XJ düşünüyorum kesinlikle.
ama keşke dış görünüşü aynen kalıp içi daha geniş ve motoruda 4.0 litre V8 olsaymış o zaman daha süper olurmuş.
Ben yumuşak süspansiyonu ve o kasasıyla standart ZJ'nin, standart XJ'den asfaltta daha iyi yol tutacağını pek sanmıyorum, piste çıkartıp denemedim ama XJ kontrolü daha kolay bir araç ZJ.ye göre. Çok ufak çünkü, ön arka aks arası baya kısa, özellikle arka süspansiyonu baya sert, daha alçak. Viraj içinde gazlamadıkça 2 çeker olması dez avantaj değil... Aracımın standart halini hatırlıyorum, GTI gibiydi ;D kısa, küçük, sert ve atak...
Wikipedia da xj ler hakkında buraya daha önce yapılmış alıntılara ek olarak gözden kaçmış şu paragrafı da eklemek isterim. Henüz çiçeği burnunda bir xj sahibi olmamın bu paragrafı örnek göstermemle peki ilgisi de yok. Ben sadece Automobile Magazine dergisi editörü ve dünyaca ünlü otomobil designer ı ve otoritesi Robert Cumberford un XJ ler hakkındaki düşüncesini değerli üyelerle paylaşmak istedim.
"The XJ was selected by Robert Cumberford of Automobile Magazine as one of the 20 greatest cars of all time, calling it "possibly the best SUV shape of all time, it is the paradigmatic model to which other designers have since aspired."
Kaynak http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Cherokee_%28XJ%29
cümle çok güzelmiş.
benim XJ sahibi olduktan sonra, birazda kopya çekerek ve sadeleştirerek, "XJ: The best SUV shape of all time" imzasını kullanmama izin olurmu acaba ?
yada bunu iyice sadeleştirmek belki daha iyi. "XJ: The Best!"
konuyla ilgisi yok ama, şimdi aklıma bmw m power araçlar geldi, bir forumda görüp çok beğendiğim bir imza vardı //M araçlar için.
"No turbo charge, No supercharge. Real Power. //M Power"
sitede kaç kişide modifiye edilmiş zj ve xj var acaba?
bu zj ler ve xj ler ne gibi sorunlar çıkarıyor. (defransiyel, şaft vs.vs)
amaç off-road olduğuna göre bunlar daha da ön plana çıkıyor bece. arazinin ortasında 2 tonluk bir yavrucuk la kalıdığınızı düşünsenize...