XJ'cilere; İnsan Sevdiğini Yerden Yere Vururmuş!..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,291

beatrix

Zirve
Yer
istanbul
XJ`ciler sözüm size.... ;D
ne derler... ::smiley:
"insan sevdigini yerden yere vururmus" :eek:
"Yermi..." :D ::smiley:

"Sizcede bencemi " ;D ;D ;D

[attachment=1]

Son nokta.jpg

Etiketler

Ynt: XJ'cilere; İnsan Sevdiğini Yerden Yere Vururmuş!..

Keşke XJ sahibi olmak burda da Amerika'da ki kadar kolay olsaydı. Aracı gönlünce kullanmak bu olsa gerek...

Amerika daki fiyatlarla burada jeep ler olsa herhalde her sene 1 tane hurdaya cıkartırdım.adamlar 1000 2000 dolara jeep sahibi oluyorlar bizde 10000 ytl asağı jeep yok. :(

kesinlikle katılıyorum ama insan kıyamıyor yinede bu kadar sevmeye :smiley:

ben bu tür şeyleri hep yapıyorummmm ;D ;D ;D

Jeep bakis acisi; anlamak zor.............
Hatta arkanda birakip bu sekilde gitmekte var;

[attachment=1]

jeepthing1.jpg

Amerikadaki fiyatlar burada olsa bunlara benzer şeyler yapabiliriz ama o fiyata burada sadece lastik ve jant alabiliyoruz.

Amerikada (ilanlardan gördüğüm kadarı ile) 800-900 dolara standart xj var.Ağzına karar çakılı.Full yapılı olanları 4000-5000 dolara satılıyorlar.Bizdede bu fiyatlarda olsa neler yaparım... Bu resimlerdeki neki. ;D ;D ;D

standart XJ yada ZJ bu tür çamur ve sulu ortamlarda yalıtım açısından ne kadar başarılıdır?
extra bir donanım gerekirmi? standart haliyle memnun eder mi?
bir dereden geçerken arabanın içide su içinde kalırmı?

eğer bilgisi olan varsa, aynı soruyu LC VX80/100, ve pajerolar içinde sormak istiyorum.

ateşleme sistemini izole etmeniz gerekli, hava girişinin yeri önemli yani birçok 4x4 le far a kadar çok bişi olmadan kısa mesafelerde geçersiniz (hava aldığı yer önemli bağzı araçlar bu seviyenin altında)
ancak araç dizel se iş değişir. bir şnorkelle inanılmaz şeyler yapabiliyor. youtube a suzuki water yazın samurainin su geçişini görün

gunayg' Alıntı:
standart XJ yada ZJ bu tür çamur ve sulu ortamlarda yalıtım açısından ne kadar başarılıdır?
extra bir donanım gerekirmi? standart haliyle memnun eder mi?
bir dereden geçerken arabanın içide su içinde kalırmı?

eğer bilgisi olan varsa, aynı soruyu LC VX80/100, ve pajerolar içinde sormak istiyorum.
Ankara Kirmir gezisini incelerseniz,
ZJ ve Pajero kapı seviyesi üstünden yaptığı dere geçişlerinde içlerine su almadı.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39321.msg397562#msg397562

2008 yılında karayoluyla bulgaristan romanya falan bir dolaşmıştım. avrupada ne kadar eski araç varsa hepsi bulgaristana yığılmış her taraf ikinci el araba pazarıydı özellikle eski mercedes ve bmw çok , komik rakamlara satılıyordu. özellikle 3 kapılı suzuki grand vitara gibi wrangler gibi oralarda kimsenin yüzüne bakmadığı küçük arazi araçları alıp gümrüğü ödeyerek getirmek daha mı pahalıya çıkar diye düşünmüşümdür hep. gürcistanda da ucuz çoğunu avrupadaki gürcüler çalıp getiriyor ama orası daha sakat bir ülke.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,732
Kaydolan Son Üyemiz
abdvize

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR