heryerde aradım kendime göre bi jant bulamadım en azından daha yeni tarzda jant takabilmek için xl-7 jantı bulmaya karar verdim.. çünkü o aracın jantları çok hoşuma gitti.. genişliği fabrika standartıdır büyük ihtimalle 7 inctir ( keske biraz daha büyük olsa
).. çapı da 16dır diye tahmin ediyorum zaten 16 değilse bana yaramaz..
bu fotoğraflardaki jantlardan istiyorum.. iyi durumda çıkma varsa daha iyi olur.. dediğim gibi çok jant aradım ama R16" 8" 5x139.7 jant bulamadım.. hiçbir yerde yok.. o yüzden bu jantlardan almaya karar verdim.. lastiği geniş aldığım için geniş jant istiyordum ve bu jantlar aslında o işi görmicek ama estetik çok önemli tabii
offroad yapmıyorum ve daha ince kollu jantlar arıyorum benim jantlar çukura düşünce falan zarar görmez ama şimdiki zamanın tasarımlarına uygun değil bence 
bu fotoğraflardaki jantlardan istiyorum.. iyi durumda çıkma varsa daha iyi olur.. dediğim gibi çok jant aradım ama R16" 8" 5x139.7 jant bulamadım.. hiçbir yerde yok.. o yüzden bu jantlardan almaya karar verdim.. lastiği geniş aldığım için geniş jant istiyordum ve bu jantlar aslında o işi görmicek ama estetik çok önemli tabii