XL-7 Jantı Arıyorum (Grand Vitaraya Uygunsa)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MmarSnan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,102

MmarSnan

Grand Vitara 2.5 Otm. // 87000km // 23000TL
heryerde aradım kendime göre bi jant bulamadım en azından daha yeni tarzda jant takabilmek için xl-7 jantı bulmaya karar verdim.. çünkü o aracın jantları çok hoşuma gitti.. genişliği fabrika standartıdır büyük ihtimalle 7 inctir ( keske biraz daha büyük olsa :smiley: ).. çapı da 16dır diye tahmin ediyorum zaten 16 değilse bana yaramaz..

suzuki_xl7.jpg

2004-suzuki-xl-7-pic-46508.jpeg

bu fotoğraflardaki jantlardan istiyorum.. iyi durumda çıkma varsa daha iyi olur.. dediğim gibi çok jant aradım ama R16" 8" 5x139.7 jant bulamadım.. hiçbir yerde yok.. o yüzden bu jantlardan almaya karar verdim.. lastiği geniş aldığım için geniş jant istiyordum ve bu jantlar aslında o işi görmicek ama estetik çok önemli tabii :smiley: offroad yapmıyorum ve daha ince kollu jantlar arıyorum benim jantlar çukura düşünce falan zarar görmez ama şimdiki zamanın tasarımlarına uygun değil bence :smiley:

Etiketler
Ynt: XL-7 Jantı Arıyorum (Grand Vitaraya Uygunsa)

Aracınız için Procomp sıfır (8 veya 10 inç kalınlığında) ve ikinci el Kia Sorento jantları seçenekleri var.
Aracım için (2.5 V 6) off-set'li jant araştırıyorum şu ara. :smiley:

orsa' Alıntı:
Aracınız için Procomp sıfır (8 veya 10 inç kalınlığında) ve ikinci el Kia Sorento jantları seçenekleri var.
Aracım için (2.5 V 6) off-set'li jant araştırıyorum şu ara. :smiley:

hmm 8 inc vardır da çapı 16inc olan var mı acaba :smiley: hep 18 falan buldum ben

hmm procomplara baktım dediğniz gibi 16x8 ler mevcut fakat
1. İstanbulda nerden bulabilirm?
2. 5x139.7 bijon aralıklısı var mıdır?
3. fiyatları ne civardadır? (çünkü bana uygun tek bi jant buldum 1500lira fiyat çektiler çok gibi geldi 99 model araba için değmez)

MmarSnan' Alıntı:
hmm procomplara baktım dediğniz gibi 16x8 ler mevcut fakat
1. İstanbulda nerden bulabilirm?
2. 5x139.7 bijon aralıklısı var mıdır?
3. fiyatları ne civardadır? (çünkü bana uygun tek bi jant buldum 1500lira fiyat çektiler çok gibi geldi 99 model araba için değmez)

1. Tar Oto(jeep parçacısı).
2. 5X139.7 tam olarak CJ'lerin ölçüsü.
3. sahibinden'de 800 dolar yazıyordu.

orsa' Alıntı:
1. Tar Oto(jeep parçacısı).
2. 5X139.7 tam olarak CJ'lerin ölçüsü.
3. sahibinden'de 800 dolar yazıyordu.

peki cok cok teşekkür ediyorum şimdi araştırıyorum

abi dün tar otomotiv e gittim de adam janta 1500 lira fiyat çekti ya 99 model arabaya öyle pahalı bi jant almak mantıklı gelmedi bana..

ben şu 5 kollu 2000 2004 arasındaki grand vitara jantlarına da razıyım onlardan çıkartan yok mu hiç ya :D herkes jant değiştirip bu işe giriyor ama çıkma jant arıyoruz hiç yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri