scuba1453 Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 5 Kas 2009 #1 YAESU FTM 10 R TÜRKÇE KULANIM KILAVUZU DİSTRİBÜTÖRÜN ELİNDE YOKMUŞ YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
YAESU FTM 10 R TÜRKÇE KULANIM KILAVUZU DİSTRİBÜTÖRÜN ELİNDE YOKMUŞ YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
byfreedom Ana Kamp Mesajlar 70 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA Telsiz Çağrı Kodu TB2MZM 9 Kas 2009 #2 Ynt: Yaesu Telsiz Merhabalar... Yaesu cihazlara ait kullanma kitapcıkları genelde bzim amatör sitelerde oluyor. trac veya antrak sitelerine bir göz atın derim
Ynt: Yaesu Telsiz Merhabalar... Yaesu cihazlara ait kullanma kitapcıkları genelde bzim amatör sitelerde oluyor. trac veya antrak sitelerine bir göz atın derim
scuba1453 Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Kas 2009 #3 Ynt: Yaesu Telsiz ilginize teşekkür ederim kendim vakit bulursam çeviriim diyorum becerirsem yayınlarım burda saolun
Ynt: Yaesu Telsiz ilginize teşekkür ederim kendim vakit bulursam çeviriim diyorum becerirsem yayınlarım burda saolun