Yağmur ve Far sensörü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,232

kasey

Ana Kamp
Arkadaşlar aracın kataloğu bende mevcut değil.

2000 WJ de yağmur sensörü ve far sensörü var mı?Varsa nasıl aktif hale getiriliyor?Bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Selamlar,

Etiketler
Ynt: Yağmur ve Far sensörü

Evet var, farlari actiginiz kolda en sonra "auto" yazar. bu konumda oldugu zaman hava kararinca yada yada yamurlu bulutlu havalarda farlar otomatik yanar.

yağmur sensör 2002 den sonra eklendi far arkadaşımın yazdığı gibi

peki yagmur sensoru ile far sensoru arasindaki fark ne? yagmur sensoru yagmur yaginca silecekleri mi calistiriyor? ???

Bildiğim kadarıyla 96,97,98 ZJ lerde otomatik farı sadece servisler devreye alabiliyorlar. Diğerlerinin nasıl devreye sokulduğunu bilmiyorum.

Renault Laguna da otomatik farı devreye sokmak için farı 2 kere on-of yapmanız gerekiyor. Belki WJ de böyle bir uygulama vardır.

En iyisi Akgün&Aydın Servisi arayıp sormak.

Selamlar,

zj lerde de auto konumu var servisin devreye sokmasına gerek yok auto ya alırsınız farlarınız otomatik olur, hatta bu konumda kontağı kapattığınızda follow me home özelliği de devreye girer, araçtan inince bir süre yolunuzu aydınlatır, sonrada kendiliğinden kapanır

memorian' Alıntı:
zj lerde de auto konumu var servisin devreye sokmasına gerek yok auto ya alırsınız farlarınız otomatik olur, hatta bu konumda kontağı kapattığınızda follow me home özelliği de devreye girer, araçtan inince bir süre yolunuzu aydınlatır, sonrada kendiliğinden kapanır

Kaç model ZJ niz ?

demekki donanımla ilgili bir durum var.. örneğin benim 98 zj de sunroof yoktu mesela, sunroofu olmayan 98 model zj yi sadece kendimde gördüm.. bu amerikan avrupa kanada versiyon falan muhabbeti olabilir belki

Benim 98 ZJ Avrupa çıkışlı, limited versiyonu. Çok enteresan gerçekten.

Orjinal kullanım kitapçığında da bu konuda servisinizden yararlanabilirsiniz diyor.

benim yeni aldigim wj 2000 model 4,7 de far sensoru yok demek ki bundan anladigimiz belli bi tarihden sonraki uretimde kullanmislar sensor leri

1999 wj de var çok kullanma ihtiyacım olmadı ama var ve far yanınça istersen siliçekler devreye giriyor bilginize orjinal amerikan limited paket aracım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

SON KONULAR

Geri